S-a dat start la teatru! Weekend cu spectacole interactive

La CinemaPro s-a dat start la teatru. Spectacole interactive pentru copii, marca MiniArtShow by Ioana Ginghină. La fiecare spectacol aveți activități creative pentru copii, plus o tombolă cu premii surpriză. Fiecare copil poate câștiga premii pe loc sau marele premiu: o petrecere ogranizată de echipa MiniArtShow by Ioana Ginghină.

În noua stagiune, cei de la MiniArtShow își proppun să păstreze stilul de teatru care i-a consacrat, axat pe educarea emoțională și creativă a copiilor, cât și să aducă la spectacole copii din medii vulnerabile la teatru, iar pentru asta au pornit o campanie de donații.

Prin campania „Vreau la teatru” MiniArtShow își propune să sprijine prin metode de educaţie non-formală prin artă dezvoltarea armonioasă a copiilor provenind din medii defavorizate, oferindu-le șansa să vină la teatru.

”Toți copiii au nevoie să se dezvolte într-un mediu creativ și să poată avea acces la cultură, indiferent de mediile din care provin. Tocmai de aceea îmi doresc să le ofer șansa copiilor din zonele defavorizate ale Bucureștiului și din împrejurimi să vadă un cat mai multe spectacole. Daca vrei sa ne ajuti sa aducem cat mai multi copii in sala de teatru ne poti ajuta cu o donatie pe galantom.ro”, spune Ioana Ginghină.

Program luna Octombrie:

Spre Vrajitorul din Oz – 22 octombrie ora 10:00 – CinemaPro

Un spectacol magic, plin de peripetii, vraji, personaje ciudate, care ii va tine pe cei mici cu sufletul la gura. Combinatia dintre lumea reala si lumea din visul lui Dorothy este interesant gandita de regizorul acestui spectacol. Astfel ca exista o imbinare a jocului intre actori si  papusi, reusind  sa ofere copiilor şi părinţilor, o viziune diferită a poveştii.

Vrajile cu gheata carbonica ii vor fascina pe cei mici dar si pe adulti, asa ca distractia este garantata.

Datorita performantei actorilor papusari, care vor manui papusi diferite, vor reusi sa ne conduca intr-o atmosfera magica de basm.

Biletele se pot cumpara de la casa de bilete CinemaPro sau din reteaua Eventim.

Cantec pentru Tisha 23 octombrie – ora 10:00- CinemaPro


Cântec pentru Tisha” înseamnă performanță actoricească, un senariu unic inedit, muzică originală, adaptată genului de muzică de calitate pentru cei mici. Este un spectacol dedicat atât pentru copii peste 4 ani cât și pentru părinții care, prin interacțiune și jocuri noi, reușește să aducă în prim plan strânsa relatie dintre copii și părinți, importanța și nevoia de a petrece cât mai mult timp cu copilul tău.

În fiecare zi, la anumite ore, Tisha se întâlnește pe Skype cu părinții. În restul timpului, cei care îi sunt alături sunt jucăriile: un urs haios, păpuşile Rază de soare și Gratziline și coșarul vesel. Aceste jucării îi propun Tishei o serie de jocuri hazlii, interactive, pline de semnificații și învățăminte, la care participă activ și spectatorii.

Pentru a completa cât mai bine piesa și a crește implicarea emoțională, au fost create special melodii potrivite poveștii interpretate, astfel că veți fi surprinși de o muzică nouă, modernă și adecvată noii generații, precum este și povestea Tishei.

Biletele se pot cumpara de la casa de bilete CinemaPro sau din reteaua Eventim.

Danila Prepeleac – surprize de Halloween – 30 octombrie ora 11:00- CinemaPro


Cine nu cunoaste povestea celebra a lui Ion Creanga, atunci trebuie sa vina sa vada spectacolul nostru, iar cei care au citit povestea, ii invitam sa se distreze si sa danseze pe ritmuri 100%romanesti

“Danila Prepeleac “este un spectacol creat pentru intreaga famile.

Veti descoperi lumea dracilor, o lume misterioasa , plina de haz, caci smecheriile lui Danila sunt jucate cu mult farmec de tanarul actor Ionut Toader. Alaturi de el,  plini de energie, ii veti vedea si pe Andreea Gaica, Daniel Marcu, Andra Mirescu si Cristina Petre.

Copiii se vor amuza copios de peripetiile lui Danila si vor descoperi tradiţii şi obiceiuri vechi, dansuri pe ritmuri populare, adaptate vremurilor moderne.

In plus avem o surpriza pentru voi: la fiecare spectacol avem tombola si fiecare copil poate castiga premii pe loc sau sa participe la marele premiu, o petrecere ogranizata de echipa MiniArtShow by Ioana Ginghina.

Biletele se pot cumpara de la casa de bilete CinemaPro sau din reteaua Eventim.

Costul biletelor este de : 31,90 lei adulti si 27,50 copii.

Programul noiembrie MiniArtShow

  •  Sâmbătă 5 noiembrie, ora 11:00 – „Dănilă Prepeleac”
  • Duminică 6 noiembrie, ora 11:00 – „Spre Vrăjitorul din Oz”
  • Sâmbătă 26 noiembrie, ora 11:00 – „Dănilă Prepeleac”
  • Duminică 27 noiembrie, ora 11:00 – „Cântec pentru Tisha”

 

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close