Românii vor să doboare recordul mondial la proba de… ”scuteceală”

Atențiune atențiune! Cu ocazia Zilei Pământului,  li se pregătește ceva posesoriilor de purtători de scutece… Sâmbăta aceasta, 26 aprilie, toți părinții de bebeluși sunt așteptați la  Caffe D’arthe din București. Se dorește doborârea recordului mondial pentru cei mai mulți bebeluși schimbați în scutece textile în același timp. ”Marea schimbare a scutecelor” se derulează din 2011 încoace și este un eveniment anual ini’iat de Asociația Real Diaper. Scopul nu este doar unul distractiv, ci se urmărește și creșterea gradului de conștientizare cu privire la scutecelele textile.

Evenimentul este recunoscut de către comisia Guinness World Records și în fiecare an se încearcă doborârea recordului precedent pentru cele mai multe scutece textile schimbate în 24 de ore! Detalii despre eveniment găsiți pe pagina organizatorului pe nivel mondial  și pe pagina reprezentantul evenimentului din România.

 

Evenimentul va avea loc în data de 26 Aprilie 2014 la Caffe D’arthe începând cu ora 10:30, iar tentativa oficială de record la ora 11:00. Cu această ocazie părinții a 25-50 copii vor schimba copiii în scutece textile în fața unor observatori, iar evenimentul va fi documentat pentru validare. Pozele și filmările sunt perimise numai înainte și după schimbarea bebelușilor, în timpul procesului fiind păstrată intimitatea participanților 😉 .

Spor la scuteceală!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close