![]() |
Introdusă în meniul Alexiei de la aproape 9 luni
Ingrediente:
** un cartof mediu
** o jumătate de morcov
** o mână de urzici
** 30 ml lapte
** un vârf de linguriţă cu unt
** 3 linguriţe cu cereale
Mod de preparare:
Procesul tehnologic este unul extrem de simplu. Iar dacă aveți mânile sensibile, puteți folosi mănuși chirurgicale când umblați cu urzicile pișcătoare.
Primul pas: am clătit urzicile bine-bine. Apoi le-am pus la fiert. În două ape. Am pus legumele la fiert, separat de urzici. Legumele fierte le-am pus blender, am adăugat urzicile, untul, laptele şi am pasat. La final am adăugat cerealele de bebe.
Poftă bună la urzici!

- Citește și: ponturi cum îl faci pe bebe să pape când e mofturos.
- Află care sunt și trucurile pentru a-i face să mănânce pe copiii de peste 1 an
- Pe blog mai poți citi și despre diversificarea la bebeluși și meniurile în funcţie de vârstă.
>Bravo!!Si Dariei i au placut urzicile cnd i le am dat.Apropo, unde ai gasit urzici proaspete?I as mai face si eu si asa sunt in pana de idei.
>A luat mama de la piaţă… Piaţa Sudului, dacă locuieşti în Bucureşti
>La tine e mai uşor cu gătitul că Daria e mai mare… Eu încă nu-i pot da orice Alexiei