Reţetă mămăligă cu brânză pentru bebeluşi

Introdusă în meniul Alexiei de la 9 luni
Ingrediente: 250ml apă (sau lapte), 2 linguri rase cu mălai, unt
Mod de preparare: Se fierbe apa, se adaugă mălaiul şi se amestecă foarte des. După ce e gata, mămăliga se toarnă în castronel, se adaugă un vârf de linguriţă cu unt şi o linguriţă-două (depinde de cât de mult îi place copilului) cu brânză calcică sau cu brânză din lapte bătut
Se poate servi în combinaţie cu gălbenuş de ou sau cu mâncare de urzici pentru bebici
Vezi  AICI ponturi cum îl faci pe bebe să pape când e mofturos.
  

Intră AICI să citeşti despre diversificare şi meniurile pentru Alexia, în funcţie de vârstă 

6 Comments

  1. >Lauriţa, la câte sortimente de smântână sunt acum pe piaţă, nici nu ştiu care e cea mai potrivită pentru un copil de 9 luni. Voi de care folosiţi?

  2. >noi folosim smantanica de MONOR este un producator local in Bistrita, dar distribuie si in tara…cand nu gasesc o folosesc pe cea de la Napolact…ambele ne plac 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close