Introdusă în meniul Alexiei de la 10 luni
Ingrediente: două linguri mălai, 350 ml apă, jumătate de avocado bine copt, o roşie mai mare, un gălbenuş, puţin unt
Mod de preparare: 250 ml apă se pun la fiert, când dau în clocot se adaugă mălaiul şi se mai lasă câteva minute. Separat, roşia curăţată de coajă şi pasată în prealabil se pune la fiert cu 10 ml apă. Se lasă până scade bine. Mămliga caldă se combină cu untul, se lasă la răcit, apoi se adaugă jumătatea de avocado dată pe răzătoarea mică, sosul de roşii şi gălbenuşul.
Vezi AICI ponturi cum îl faci pe bebe să pape când e mofturos.
Intră AICI să citeşti despre diversificare şi meniurile pentru Alexia, în funcţie de vârstă
Ce combinatie interesanta 🙂 Unde erai tu cand era pitica mea de 10 luni. Acum nu vrea decat sa manance tot ce mancam noi. Daca ii fac separat stramba din nas. 🙂 Dar cel putin mananca de toate asa ca nu ma plang. Pupam fetele harnice.
Nu ştiu pe unde eram :)) E bine că nu e mofturoasă şi mai bine că nu mai trebuie să găteşti separat. Pupăm şi noi
Cris,daca pasezi cu furculita avocado,se face ca pasta.Interesanta combinatia.Pofta mare in continuare.Pupici.
Ms, hai k încerc şi aşa.Pupăm dulce
daca ma auzi cumva ca am fost la cumparaturi si m-am intors fara avocado, sa ma certi, da? 🙂
😛 Las’ k îţi aduc eu cd ne vedem :P:P:P
scz, din viteză am apăsat pe degetul greşit 🙁