”Regatul de gheață” se joacă din nou

La doi ani de la lansarea oficială, ”Frozen” (”Regatul de gheață”) încă mai face… ”victime”. Numai într-un an, cei de la Disney au avut încasări de peste un miliard de dolari din toată lumea, iar banii continuă să se adune. ”Frozenmania” ne-a lovit și pe noi, nu am scăpat 😉 Avem acasă pernă Frozen, baghetă Frozen, jucării Frozen, haine cu Frozen, abțibilduri cu Frozen, penar cu Frozen… da’ ce nu avem?! Acum am primit și o invitație la Frozen… La spectacolul celor de la Sarida Kids Club, pentu sâmbătă. 

Adaptarea după ”Regatul de gheață” va fi pusă în scenă sâmbăta aceasta, 26 septembrie 2015, la Sarida Kids Club, la ora 12.00.

Anna, o fetiță jucăușă, va trebui să facă echipă cu Kristoff, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii (Elsa), singura care ar putea pune capăt blestemului înghețat. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, fiinţe magice, dar şi o mulţime de pericole. Anna şi Kristoff vor fi nevoiţi să le înfrunte în goana lor pentru a salva regatul de la un destin înfiorător…

Tarif copil: 15 lei
Tarif parinte: 20 lei
Parintii posesori de card VIP au intrarea libera!

Mai multe detalii aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close