Puterea lui Mulțumesc. Tu cui ai vrea să-i mulțumești?

Eu spun mulțumesc foarte des. De la vânzătoarei de la magazin, de la metrou sau de mai știu unde, până la femeii de serviciu care vine și-mi golește coșul de gunoi la serviciu. Mulțumesc spun și celor care îmi țin ușa deschisă, sau îmi fac loc să trec. Este un reflex. Este ceva ce eu asociez cu bunul simț.

Este mulțumescul-reflex, cel care vine din educația noastră, din felul în care privim lumea. Să spui mulțumesc nu este ceva ce te poate face să fii mai prejos. Mulțumesc este cuvântul pe care toți ar trebui să îl rostim, fie că suntem șefi, subalterni, absolvenți de facultăți, sau doar de școală generală. Să spui cuvia acest cuvânt nu te coboară pe scara ierarhică. Dar, odată rostit, poate face minuni. Asta cred eu. Indiferent ce rang porți, nu uita să spui mulțumesc. Chiar și celor pe care îi crezi inferiori ție. De fapt, asta este adevărata ta clasă: să știi să mulțumești și să vorbești politicos oricui.

Mai este un mulțumesc. Mulțumescul-iubire. Atunci când rostirea acestui cuvânt se împletește cu iubirea. Este acel mulțumesc special, pe care îl adresezi persoanelor cărora le ești recunoascătoare. Un astfel de mulțumesc vreau să i-l adresez prietenei mele, cea care de la grădiniță încoace mă tot suportă. Este MY BFF (my best friend forever), adică acea persoană pe care știu că pot conta pentru orice problemă aș avea. Este acea persoană care, deși nu stăm nas în nas zi de zi, și-ar pune pielea-n băț pentru mine.

Un mulțumesc-iubire special este cel pentru omul care mă suportă cu stoicism de atâția amar de ani. Cu bune, cu mai puțin bune, cu crize, cu țipete, cu bosumflat – da, le am și pe astea, căci sunt un om ca oricare altul. Iar viața mea nu e numai lapte și miere. Mulțumesc că vezi doar partea frumoasă din mine.

Un mare mulțumesc este și pentru părinții mei, care, Dumnezeu să-i odihnească, au făcut tot ce au putut ei ca să mă crească frumos. Oameni modești, simpli, fără prea multă școală, care m-au învățat să fiu OM, indiferent cât de sus îmi voi ridica în lume capul.

Însă, cel mai mare mulțumesc-iubire pe care îl rostesc zi de zi este la adresa celei care mi-a arătat că viața este un carusel de emoții și trăiri. Un carusel care se învârte cu o viteză amețitoare. Este pentru cea care mi-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată și necondiționată, iertarea, răbdarea. Ea mi-a arătat că am puterea de a muta munții din loc. Este cea care mi-a arătat că pot găsi fericirea în lucrurile simple. Că un zâmbet, o îmbrățișare, o privire, o vorbă sunt mult mai valoroase decât toate bunurile materiale pe care le pot aduna vreodată. Ea este FIICA MEA. Minunea mea de copil.

Care este puterea lui ”Mulțumesc” vor să ne arate și cei de la Zurli, pe care, știți bine, îi iubesc ENORM! Gașca Zurli pornește într-un turneu național în care ”Mulțumesc” va fi cuvântul de ordine al spectacolelor.

Gașca Zurli anunță lansarea Turneului Național LUMEA LUI MULȚUMESC

Gașca Zurli prezintă, în premieră națională, spectacolul LUMEA LUI MULȚUMESC. Este cea mai nouă producție marca Zurli, prin cea mai iubită trupă pentru copii, din România își propune să-I învețe pe copii valorile prieteniei.

Zurli - cover Lumea lui Multumesc 851x315

12 orașe, mii de kilometri parcurși și o lună în care zeci de mii de copii și părinți vor păși în minunata lume a lui MULȚUMESC! Biletele s-au pus în vânzare și sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Super Eroul MULȚUMESC, împreună cu toată Gașca Zurli, ajunge în 12 orașe, încercând să cuprindă toate zonele României. Pe Harta Zurli a turneului se numără orașele: Galați, Cluj Napoca, Timișoara, Arad, Sibiu, Brașov, Buzău, Bacău, Piatra Neamț, Botoșani, Craiova și București.

Spectacolul spune povestea celui mai nou personaj intrat în Gașcă, Super Eroul MULȚUMESC. El este personajul central, în jurul căruia se construiește, cu grijă, una dintre cele mai frumoase povești despre prietenie.

Copiii din toată lumea vor face cunoștință cu povestea lui plină de tâlc și de învățăminte iar, o parte dintre cei mici, vor putea să-l vadă de-adevăratelea pe MULȚUMESC, în turneul din martie.

Prietenia, una dintre cele mai importante valori din viața unui om, se învață în copilărie.

 • Ce înseamnă prietenia?
 • Care este cercul de prieteni?
 • Care sunt regulile într-o relație de prietenie?
 • Cum poate cineva să strice o relație de prieteni și cum poți să-ți regăsești prietenii?

Sunt doar câteva dintre întrebările care, uneori, ne dau bătăi de cap, dar la care încercăm să găsim un răspuns.

MULȚUMESC este Super Eroul nostru în jurul căruia oamenii înțeleg mai bine sensul prieteniei. Copiii învață să fie generoși cu ceilalți, atenți la nevoile lor și la ce își doresc prietenii, ascultători la cerințele celor din jur. Dar, mai ales, cei mici învață cum să-și păstreze prietenii și să-și definească cercul de prieteni.

Desigur, din poveste nu lipsește caraghioasa de Tura Vura. Ea o să facā tot ce îi stă în puteri să strice prietenia construită în ani, cu multă grijă, în Gașca ZurliMULȚUMESC este cel care îi va dejuca planurile.

Povestea originală, scrisă de Mirela Retegan, stă la bază acestei producții. Ca la fiecare spectacol, educația prin joacă se face într-un mod prietenos și atent la nevoile celor mici și așteptările părinților lor, deopotrivă.

Și de această dată, Gașca Zurli reușește să surprindă publicul cu o idee nouă, absolut originală, o poveste autentică, presărată cu cântece noi și versuri pe gustul celor mici și celor mari.

Un carusel în care își fac loc bucuria, veselia, emoția, învățămintele, prietenia, atenția, generozitatea și, peste toate, multă iubire. Asta vă așteaptă în cea mai nouă producție marca ZurliLUMEA LUI MULȚUMESC!

Super Eroul MULȚUMESC, împreună cu toată Gașca Zurli, ajunge în 12 orașe, încercând să cuprindă toate zonele României. Va ajunge astfel în: Galati, Cluj Napoca, Timișoara, Arad, Sibiu, Brașov, Buzău, Bacău, Piatra Neamț, Botoșani, Craiova și București.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Pretul biletelor

 • CATEGORIA 2- 40 LEI
 • CATEGORIA 1- 80- LEI
 • CATEGORIA VIP – 200 LEI ( posesorii biletelor din categoria VIP vor beneficia de acces la sesiunea de autografe organizată la finalul spectacolului )

INFORMAȚII BILETE – call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro​

INFORMAȚII SUPLIMENTARE:

 • Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții, adulți și copii, la spectacol trebuie să cumpere bilet.
 • Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul evenimentului se va face doar însoțiți de minimum un adult (părinte/tutore legal).
 • Accesul se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!
 • Persoanele care ajung după începererea spectacolului au acces în sala, dar își pierd locurile și vor putea ocupa loc, doar în limita scaunelor rămase libere. Atenție, se filmeaza!
Mă poți urmări și pe FACEBOOK, pe INSTAGRAM, dar și pe YOUTUBE (unde te aștept să dai Subscribe).
Te poți abona la NEWSLETTER și vei primi, o dată pe lună, un e-mail de la mine cu o parte dintre articolele publicate.
Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close