turneu zurli puterea cornetelor

Puterea Cornetelor – Zurli pornește (din nou) în turneu național. Din 4 octombrie

 Puterea cornetelor” este numele celui mai nou spectacol marca Gașca Zurli, spectacol de poate fi urmărit, din 4 octombrie, în mai multe orașe din țară.

Nu  mai e o noutate că noi suntem mari fani Gașca Zurli. Din 2014 încoace, nu știu dacă am lipsit de la mai mult de 5 spectacole Gașca Zurli. Timpul a trecut, Alexia a crescut, gusturile ei încep să se schimbe, să prefere chestiile pentru adolescenți. Dar Zurli a rămas o constantă în preferințele ei. Și în ale mele.

Este porția noastră de fericire, pe care o primim cu mare drag de la Mirela Retegan & Co. Mă întreb ce voi face eu când Alexia va crește și nu vom mai merge la spectacolele Zurli? Ce voi face atunci când nu voi mai avea motive să îmi pun bentița cu acele cornete multicolore pe cap, să cânt cântece pentru copii, să mă joc, să dansez, să râd, să plâng de sare cămașa de pe mine ascultând ”Cântec pentru Maya”? Probabil că atunci când Alexia nu va mai dori să meargă la spectacolele Zurli, pentru că va crește prea mare, mă voi uita pe net la clipurile lor.

Deși, dacă stau bine să mă gândesc, niciodată nu vei fi prea mare pentru a te juca. Vârsta din buletin nu trebuie să te facă să ignori de copilul din tine. Uitați-vă la mine. La 40+ de ani, mă simt atât de bine și de fericită când țopăi și când cânt la unison cu cei din Gașca Zurli. De fapt, despre asta este Puterea Cornetelor: despre copilăria veșnică și despre iubire.

Dar, gata cu melancolia! Să ne înveselim și de următorul spectacol Gașca Zurli să ne bcurăm. P

Din 4 octombrie 2018, Gașca Zurli pleacă într-un nou turneu național! În 11 orașe, în Turneul Național “Puterea Cornetelor”.

Puterea Cornetelor este cea mai nouă producție marca Zurli. Povestea scrisă de Mirela Retegan este pusă în scenă de prietenii din Gașca Zurli. Un spectacol aparent simplu, dar cu o înaltă încărcătură emoțională, un joc al valorilor umane, cu care Gașca pleacă în turneu toamna aceasta.

Spectacolul le reamintește spectatorilor prezenți, părinți, copii și bunici, cât este de important să zâmbești. Și cât de ușor putem face asta, atunci când devenim conștienți că un zâmbet ne poate face viața mai frumoasă. Că un zâmbet ne poate transforma o zi mohorâtă într-una magică.

Tura Vura, ca de obicei, este singura care refuză să zâmbească. Sub niciun chip nu face asta și, pentru că este invidioasă pe toți cei care au puterea să zâmbească, născocește un plan prin care reușește, pentru o scurtă perioadă de timp, să fure Zâmbetul. Este invidioasă pentru că Zâmbetul e fermecat, are puteri magice și are lăcaș în inimile tuturor, mai puțin în inima ei.

Gașca Zurli își adună forțele, Zâmbetul trebuie salvat din mâinile vrăjitoarei! Toată Gașca se gândește și un plan de salvare găsește. Este momentul să apeleze la Puterea Cornetelor! La bucuria jocului care poate face zâmbetul să renască pe orice chip. Ajutați de Tanti Prezentatoarea și de Zâna Bună, reușesc să recupereze Zâmbetul.

Spectacolul Puterea Cornetelor aduce cântece noi, absolut minunate, apariții vesele și colorate, jocuri noi și un personaj nou în echipa Găștii Zurli – Zâmbetul. Cu asta vă așteaptă cea mai îndrăgită trupă pentru copii, din România. 11 orașe intră pe Harta Zâmbetului Zurli, în Turneul Național “Puterea Cornetelor”.

Iată lista orașelor în care se va juca spectacolul „Puterea cornetelor”

 • 04 octombrie – ORA 19.00- TIMIȘOARA– SALA SPORTURILOR CONSTANTIN JUDE (OLIMPIA)
 •  05 octombrie – ORA 19.00 – TIMISOARA– SALA SPORTURILOR CONSTANTIN JUDE (OLIMPIA)
 • 07 octombrie- ORA 19.00 – CLUJ-NAPOCA– SALA POLIVALENTĂ
 • 09 octombrie – ORA 19.00 – BRAȘOV– SALA DACIA, COMPLEX LUX DIVINA
 • 11 octombrie – ORA 19.00 – BUCUREȘTI – SALA POLIVALENTĂ
 • 15 octombrie – ORA 19.00 – BOTOȘANI– SALA POLIVALENTĂ ELISABETA LIPĂ
 • 16 octombrie – ORA 19.00 – PIATRA NEAMȚ– SALA POLIVALENTĂ
 • 17 octombrie – ORA 19.00 – BACĂU – TEATRUL DE VARĂ RADU BELIGAN
 • 19 octombrie – ORA 19.00 – BUZĂU– SALA SPORTURILOR ROMEO IAMANDI
 • 21 octombrie – ORA 19.00 – GALAȚI – SALA SPORTURILOR
 • 26 octombrie – ORA 19.00 – CRAIOVA– SALA POLIVALENTĂ
 • 29 octombrie – ORA 19.00 – CĂLĂRAȘI – SALA POLIVALENTĂ

PREȚ BILETE

 • Categoria 3- 45 lei
 • Pentru categoria 2- 90 lei
 • Categoria 1- 150 lei

Biletele pot fi achiziționate de pe siteul bilete.ro.

Regulament acces spectacole

Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile pe www.zurli.ro. Regulamentul este disponibil pe zurli.ro.

 1. Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.
 2. Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
 3. Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!
 4. Persoanele care ajung după începererea spectacolului au acces în sală, dar își pierd locurile și vor putea ocupa loc, doar în limita scaunelor rămase libere.

Atenție, se filmează!

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook, pe Instagram și pe YouTube.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close