Ciocan de Judecator- divorţ mama la tribunal

Pui pe Facebook poze cu copii, primești amenzi usturătoare! Sau faci închisoare

Obsedații, dezaxații pot deveni interesaţi de cei mici dacă văd pe Facebook poze cu copii. Mai ales fotografii cu copii în ipostaze intime. Drept urmare, s-a decis ca persoanele care pun poze cu copii pe rețelele de socializare să primească amendă de până la 45.000 de euro. Sau să facă închisoare. În plus, când vor crește, copiii își vor putea da părinții în judecată pentru imaginile indecente cu ei, pe care adulții le-au pus pe internet. Și vor avea câștig de cauză împotriva părinților, susțin avocații.

Asta este o decizie luată nu la noi, unde vezi la greu pe Facebook poze cu copii goi! Ci în Franța. Știrea asta m-a pus pe gânduri. Pe Facebook, unde sunt în multe grupuri de părinți, tot văd poze cu copii în pielea goală. Mereu mă șochează ușurința cu care unii postează astfel de imagini cu proprii copii! Fix ce au nevoie obsedații și dezaxații pentru ”inspirație”! Măcar pune un emoticon, un pătrat, ceva, orice, pe zona intimă a copilului!

Am fost mereu împotriva expunerii părților intime ale copiilor, așa cum am mai scris. NU PE INTERNET. Acasă, poți să îți ții câte poze vrei cu copilul tău în pielea goală. Te uiți la ele tu și restul familiei. Sau cu prietenii. DAR NU PE INTERNET! Nu fix în locul unde își caută ”muze” toți agresorii și obsedații de copii. În loc să îți protejezi copilul tu ce faci? I-l pui pe tavă, gol, unui pedofil?

Părinții sunt singurii responsabili pentru protejarea imaginii copiilor lor! Sunt singurii care îi pot apăra în perioada în care ei nu se pot apăra singuri și nu pot face diferența între bine și rău!

În țările civilizate se pot lua măsuri. La noi… un pedofil este acceptat fix în instituția care ar trebui să ne apere: Poliție. Bașca este acoperit de colegi! Sloganul Poliției, ”Siguranță și încredere”, pare să nu mai fie unul atât de inspirat, zilele acestea.

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: