Programul ”Rabla” pentru… periuța ta de dinți

Periuța de dinți trebuie schimbată la trei luni – așa spun specialiștii. Însă, din păcate, românii nu fac treaba asta. Ba chiar, conform unui studiu (de care am scris aici), sunt români care își schimbă periuța de dinți la interval de… 10 ani (Bleah!)

Ei bine, cineva s-a gândit să schimbe acest comportament nu tocmai sănătos. Cei care au lansat campania ”Zâmbește România” au trecut la nivelul următor. Au dat startul unui program de excepție: ”Rabla pentru periuța de dinți”. Adică primești o periuță nou nouță în schimbul celei vechi.  Asta se va întâmpla mâine, sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 10. Dacă sunteți în București, dați o fugă în Parcul Tineretului (intrarea dinspre Liceul Șincai) cu vechea periuță de dinți la purtător. Mergeți la cortul Caravanei ”Rabla pentru Periuța Ta”, unde primiți gratuit în schimb una nouă, alături de cupoane de reducere de până la 50% pentru pasta de dinți preferată din gamele Aquafresh®, Aquafresh® Kids, Sensodyne® sau Paradontax®, valabil în rețeaua Carrefour. Mai mult, participanții pot aduce și periuțele familiei (maximum 3 periuțe în total).

La cortul ”Rabla” se pregătește și o activare inedită – mai ales pentru copii, dar și pentru cei mari: cei care vin vor avea ocazia să își graveze numele pe noile periuțe de dinți, printr-un procedeu de personalizare.

De asemenea, participanții vor putea sta de vorbă cu specialiștii în sănătatea orală care vor fi prezenți pentru a oferi sfaturi personalizate pentru nevoile fiecăruia.

În cadrul aceleiași campanii beneficiați și de consultații stomatologice și detartraje gratuite, într-unul din cele peste 1,000 de cabinete din țară.

Caravana națională va merge în 7 orașe din țară (în septembrie și octombrie) să schimbe gratuit vechile periuțe de dinți ale românilor.

  •  Constanța: duminică, 14 septembrie, în față la City Mall;
  • Brașov: sâmbătă, 20 septembrie, în Piata Sfatului, la fântâna arteziană;
  • Iași: 27 septembrie, în fața Palatului Culturii;
  • Cluj-Napoca: 4 octombrie, pe Bulevardul Eroilor, în continuarea Pieței Matei Corvin;
  • Oradea: 5 octombrie, în Centrul Vechi, pe str. Republicii;
  • Galați: 11 octombrie, în fața Casei de Cultură;

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close