Program de citit… în iarbă

Știu că v-am anunțat deja de edița de toamnă ”Citim în iarbă”, ce se desfășoară duminica aceasta, 28 septembrie 2014. Dar îmi place să mă repet. Deci, duminică, aer liber, Herăstrău, fosta Roată Mare. Sosirea: ora 10.00. Plecarea: la lăsatul serii, după ora 20, cred. Dar mai bine hai să vă dau desfășurătorul, așa cum l-am primit și eu de la organizatorii evenimentului la care chiar mă simt onorată că sunt partener media 😉

Duminică, 28 septembrie, vă aşteptăm la a treia ediţie Citim în iarbă, în Parcul Herăstrău, în zona Roata Mare. Ȋncepem la 10 dimineața și stăm până la 8 seara, iar în program avem lectură în aer liber. Citim pentru noi sau copiilor, citim din cărți sau de pe tablete, orice formă de lectură e permisă la Citim în iarbă.

Citim în iarbă se întinde pe durata întregii zile, de la ora 10.00 la ora 20.00 şi cuprinde o serie de activităţi plăcute:

  • De la 11.00 la 12.30 – atelierul „Teatru şi îndemânare” susţinut de Grădiniţa Bambi şi Școala Step by Step
  • De la 15.00 la 17.00 – schimb de cărţi cu bookblog.ro
  • De la 17.00 la 18.00 – atelierul „Fantezie printre imagini” susţinut de Grădiniţa Bambi şi Școala Step by Step
  • De la 18.00 la 19.00 – „Alba ca Zăpada” cu Teatrul Zurli

De asemenea, în intervalul 10.00- 18.00, avem bibliotecă în aer liber organizată de prietenii noştri de la Editura Litera.

Intrarea este liberă. Pentru detalii şi program urmăriţi pagina de Facebook

 Parteneri media: 24 Fun, Bebelu, Femeia de azi, Ioana, Ring, Tango, 121.ro, blogulmameiincepatoare,clubulbebelusilor.ro, cojocarii.ro, copiisimamici.ro, copilul.ro, egirl.ro, eva.ro, femeia.ro, gokid.ro, mami.ro,mamicamea.ro, mamicaurbana.ro, meseriadeparinte.ro, qbebe.ro, sfatulparintilor.ro,suete.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close