Prinţese decorative 3D

DSC02223

După ce ne-am umplut tavanul cu stele, steluţe, lună, soare şi alte astre fosforescente, a venit rândul pereţilor şi al uşii să fie decorate. Nu am făcut acest pas până acum pentru că am dorit să o las pe Alexia să-şi aleagă cu ce să-şi decoreze pereţii.


Iniţial, voiam să pictăm pe pereţi. Mă rog, să lăsăm pe cineva priceput să facă treaba asta, că noi avem talent la desen… zero! Aşa că am ales varianta stickerelor pentru copii. Am găsit în Piaţa Sudului o tarabă cu o sumedenie de stickere cu personaje de desene animate şi cu animale colorate. Unele simple, altele  3 D (aşa le-am zis eu pentru că au nişte bureţei care dau efectul de 3 D). Îniţial, am luat doar un sticker. Alexia a ales, cum altfel? Unul cu “Pacasata şi Apunjel”. Preţ 10 lei. Tot drumul până acasă fii-mea se răzgândea de la un minut la altul unde să le lipească pe prinţese: pe pat, pe uşă, pe dulap, pe Mica (da, pe pisică), pe scara interioară, pe tavan, lângă stele…

DSC02219

În cele din urmă, învingătoare a ieşit uşa dormitorului ei. Asta după îndelungi parlamentări, căci Alexia voia să le pună pe uşa dormitorului lui… mami. Argumentul care a convins-o că pe uşa ei trebuie să lipim prinţesele  a fost acela că ele o vor păzi de omul rău (s-a speriat de un nene de la Cora, care s-a dat el rotund crezând că o va opri el din plâns. La cum arăta, şi eu m-am speriat de el!).  Aşa că am lipit prinţesele pe uşă. “Mai jos, să se joace şi Mica cu ele, mami!”.

DSC02217

DSC02218

La următoarele cumpărături de la piaţă în compania Alexiei a trebuit să ne oprim din nou la taraba cu strickere. De data asta a vrut unul mai mare, cu mai multe elemente, cu stickere simple şi 3D. Preţ 20 de lei. Dacă primul l-a lipit cu mine, de data asta l-am lăsat pe tati să facă echipă cu Alexia. Iar ei s-au distrat de minune.

DSC02214

DSC02229

DSC02230

DSC02215

Nu ştiu cât vor rezista până ce Alexia va începe să tragă de ele. Dar chiar dacă rupe partea ieşită în relief, rămâne abţibildul simplu. Ăsta greu se va dezlipi, căci am tot dat cu unghia să văd ce şi cum. Cred că îl vom da jos abia când vom zugrăvi…

7 Comments

  1. Le mai poti dezlipi , insa raman urme si este posibil sa se dezlipeasca cu tot cu var. 🙂
    Sunt foarte frumoase stickerele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close