Prinţesa Sofia Întâi şi Andreea Marin

Atunci când aud cuvântul ”Zâna”, devoratorii de mondenităţi se gândesc automat la Andreea Marin, care a fost astfel poreclită pe vremea când prezenta emisiunea ”Surprize, surprize”. Părinţii, când aud ”Zână”, se gândesc la poveşti, basme, desene animate. Cei de la Disney Junior au pus toate aceste elemente într-o ecuaţie şi aşa s-a născut ideea unei campanii de promovare a serialului ”Sofia Întâi”, care va debuta la Disney Junior sâmbătă, 11 mai, de la ora 10. Noi am văzut filmul care a stat la baza acestui serial şi ne-a plăcut foarte tare, de la cel mai mic, la cel mai mare. Aşa că vă imaginaţi că abia aştept serialul!

Însă, cei de la Disney nu s-au oprit cu campania lor de promovare doar la utilizarea imaginii Andreei Marin şi a fetiţei sale, Violeta, ci au pornit în lume să transforme cât mai multe fete simple, normale, în prinţese. Exact ca în pivestea Sofiei. Aşa am ajuns şi eu să fiu încoronată. Iar asta s-a petrecut chiar zilele trecute, când o zână şi un trâmbiţaş m-au vizitat şi, în cadrul unei ceremonii solemne, am primit coroniţa mea de prinţesă şi manualul fără de care nu pot deveni o adevărată prinţesă: ”Cum să fii o prinţesă”. Fireşte, acestea mi-au fost confiscate când am ajuns acasă de o adevărată prinţesă: Alexia. Dar nu m-am supărat, căci i se cuveneau pe drept 🙂

Photo by Silviu Pavel

Aşadar, stay tuned: pe 11 mai, ora 10.00, începe serialul ”Sofia Întâi”, la Disney Junior.Pentru cine nu ştie, serialul prezintă povestea unei fetiţe, Sofia, care a trăit o viaţa normală până când mama ei s-a măritat cu regele Roland. Aşa, ea ajunge să facă parte din familia regală, devenind peste noapte prinţesă. Cu ajutorul celor trei zâne, Sofia învaţă că nu este deloc greu să arăţi ca o prinţesă, însă a te purta corespunzător nu este un lucru care poate fi învăţat, pentru ca vine din suflet.
Poveştile prezentate în Sofia Intâi au loc în lumea de vis a micuţei Sofia care porneşte în viaţă ca o fată obişnuită. Dar atunci când mama ei se mărită cu regele, este transpusă într-o lume plină de strălucire, dar uneori confuză la castel, alături de casa regală, alaiul fastuos şi noii fraţi vitregi, Amber si James. Sofia Intâi include şi apariţii ale zânelor Fauna, Flora şi Vremefrumoasă (zâne cunoscute din povestea clasică Frumoasa din pădurea adormită de la Disney) în funcţia de directoare ale Academiei Regale Pregătitoare, unde studiază Sofia, alături de alţi prinţi şi prinţese. Vor exista apariţii speciale la diferite evenimente şi din rândul personajelor clasice precum Cenuşăreasa şi alte prinţese Disney.

Dezvoltat special pentru fetiţele preşcolare, Sofia pune accentul pe elementele clasice ale prinţeselor, aducând în acelaşi timp trăsături specifice noului personaj. Fiecare episod aduce diferite lecţii de bună purtare bazate pe calităţi precum curaj, bunătate, independenţă, generozitate şi sinceritate. Sofia Intâi este un serial plin de fantezie, magie şi muzică din care cei mici pot învăţa lecţii valoroase.

Creatie vestimentara: Rochii Ana Radu
Hair & make up: Florentina Chiran
Fotograf: Sebastian Enache

One Comment

  1. In orice femeie sau fetita se ascunde o zana. Totul e sa scoti la iveala frumusetea. Si nu e ata de greu! Sunt sigura ca serialul este deosebit, dar nu cred ca baietoiul meu se va uita la asa ceva. O s-o fac singura!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: