elena-din-avalor-3

Prințesa Elena din Avalor a venit la noi acasă!

O nouă prințesă a cucerit-o pe Alexia mea. Elena din Avalor, se prezintă noua față regală. Este cea mai nouă prințesă din familia Disney. Acum, ea face parte și din familia noastră.

Serialul începe sâmbăta aceasta (29 octombrie), la ora 11.00, la Disney Channel, iar episoade noi se vor difuza în fiecare sâmbătă şi duminică, tot de la ora 11.00

 Alexia a zărit-o pe Elena din Avalor pe micul ecran, într-un promo. M-a întrebat o grămadă de chestii:

Cine este?

Când o putem vedea?

Câți ani are?

Ce puteri magice are?

Câte zile mai sunt până începe serialul?

Dacă pot să vorbesc cu oamenii de la Disney să ne cheme să o cunoaștem pe Elena? (După clipul pentru Disney în care am apărut apărut, Alexia mereu mă întreabă dacă pot vobi cu oamenii de la Disney pentru te miri ce personaj îndrăgește ea)

 I-am spus doar să aibă răbdare. Lucru imposibi pentru ea! Copiii și răbdarea…  Apoi, Disney m-a salvat. A pus în colțul din dreapta jos al ecranului numărul zilelor rămase până la premiera serialului ”Elena, Prințesa din Avalor”. Alexia era entuziasmată în fiecare zi când vedea că cifra era tot mai mică. Prcatic, așa am învățat-o cum stă treaba cu AMR-ul (Au Mai Rămas).

Apoi, a venit curierul la ușă cu o MEGA SURPRIZĂ. Pentru Alexia, în primul rând, dar și pentru mine. Nu vă zic ce era în cutie. Vă las să priviți:

elena-din-avalor
elena-din-avalor-4

Am avut de lucru zilele trecute! Am craftuit, am lipit, am colorat. Cu toții! Mă rog, mai puțin pisicile 😉

Să vă fac cunoștință cu Prinţesa Elena din Avalor

Dacă aveți copii care s-au uitat la Prințesa Sofia Întâi, sigur s-au/v-au întrebat dacă Avalorul Elenei este același cu acela de unde provine amuleta Sofiei. Ei bine, da, e același Avalor. Ca să nu mai zic că amuleta în care a fost închisă Elena (vă va povesti ea mai încolo) este la fel cu aceea a Sofiei. Doar culoarea diferă!

Am scris eu, aici, despre noul serial de la Disney, dar cred că mult mai bine se poate prezenta Elena însăși. Căci, deh, nimeni nu te cunoaște mai bine decât tu însuți, nu? Așadar, vă las să o cunoașteți pe Elena. Pardon, PRINȚESA Elena din Avalor:

Sunt absolut convinsă că și din acest desen animat copiii vor avea de învățat.  Așa cum din ”Sofia Întâi” , de exemplu, fii-mea a învățat că trebuie să fie politicoasă, că orice problemă are o rezolvare ș.a.m.d. Așa cum am văzut-o eu pe Elena din Avalor în promouri, ea este un lider înnăscut. Deci, copiii vor învăța de la ea că, pentru a fi un lider, trebuie să fii și înțelept. Să fii bun, iubitor, să îi ajuți pe cei in jur. Un conducător bun nu e cel care se impune prin forță, prin bătaie, vorbe și gesturi urâte.

Serialul începe sâmbăta aceasta (29 octombrie), la ora 11.00, la Disney Channel, iar episoade noi se vor difuza în fiecare sâmbătă şi duminică, tot de la ora 11.00

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close