Primul semn adevărat de bună purtare

S-a întâmplat la creşă, marţi, 29 mai, la ora de dans…
Seara, când am venit acasă, din cauza bretonului, nu am văzut guguloaia din frunte. Dar, când am vrut să o pup, a urlat ca trenu-n gară. Apoi, maii şi taii mi-au spus că doamna de la creşă le-a zis că a căzut la dansuri. După care au trântit nişte scuze timide.

Până la culcare, guguloaia se umflase foarte tare. Sincer, m-am speriat rău de tot. Pentru că ea a mai căzut prin casă, cu faţa de parchet şi de gresie, chiar şi pe scrările interiore a căzut, dar niciodată nu a făcut un astfel de cucui.

Deşi, mi s-a spus că pitica a căzut pe holul creşei, acolo unde se strânseseră toţi copiii să facă trenuleţul, eu tot cred că s-a întâmplat cu totul altceva la creşă, nu doar o simplă căzătură în timpul dansului …

Cucuiul de marţi seară:

Cucuiul de miercuri seară:

8 Comments

  1. saracutzaa…vai dar ce cucui are…ii dai cu ceva sa dispara umflatura& vanataia?

    1. Nu o dau cu nimic. A dat-o taii cu Lasonil, dar eu nu ştiu nici un remediu specific pt copii. :(( Chiar, dacă ştii ceva care să funcţioneze, te rog, spune-mi. Merci

  2. Imi pare rau de patania voastra!
    sa stii ca exista in farmacii tot felul de creme pe baza de arnica foarte bune. arnica e un remediu natural care nu lasa sangele sa se cuaguleze si vanataia dispare la cateva ore. noi avem si sub forma de granule homeopate si sub forma de crema in amestec cu galbenele si suntem foarte multumiti de ea.

    1. S-a mai retras el. şi mă uimeşte că, fără vreo alifie, şi pata verde se duce văzând cu ochii… Cât despre dans, nici o problemă, ţopăie fără încetare. Ba chiar azi a descoperit că poate face tumbe. Şi le face ca la carte :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close