Prima bătaie pentru fii-mea


Nu săriţi, nu vă gândiţi la prostii! Nu ne-am bătut copilul! Doamne ferşte!!! Ci e vorba despre o bătaie din dragoste. La creşă.
Hadeţi să vă zic…
Zilele trecute o las pe Alexia la creşă. Ca în fiecare dimineaţă, până să plec, am mai schimbat câteva cuvinte cu doamna educatoare. În timp ce sporovăiam noi acolo, văd cum un băieţel, Luca, se apropie tiptil de fii-mea să o pupe pe guriţă. Ea stătea neclintită în picioare, aşteptând, parcă (e obişnuită cu astfel de saluturi şi cu îmbrăţişări tandre de la Dragoş 🙂 ). Din spatele ei, mergând în patru lăbuţe, se apropie şi Gabi. Acesta, mai iute, se întinde şi poc, o pupă pe Alexia fix înaintea lui Luca. Supărat nevoie mare, Luca îi arde o palmă lui Gabi. Gabi se fereşte şi apoi imediat îi dă o palmă lui Luca. Din fericire nu a fost una puternică şi totul s-a oprit aici, pentru că educatoarea şi eu am strigat la ei. În tot timpul acesta, fii-mea îşi muşca buza de jos, privea în podea, cu mâinile împreunate şi se legăna uşor. Avea o mină de fată ruşinată. Ce-i drept concurenţa e mare: Alexia e singura fată între 11 băieţi… Ei, care să o pupe primul, care să fie “the one”? Fiecare trebuie să se lupte, nu? 🙂 🙂 😀 😉
Ei cum să nu te amuzi şi cum să nu te mândreşti cu aşa ceva? Orice părinte (sunt convinsă)  s-ar umfla în pene. Şi, dacă tot am vorbit de umflatul în pene, când i-am povestit păţania lui ta-su, să vedeţi bucurie mare pe el. Se înfoia mai ceva ca un păun că fii-sa e curtată de pe acum… Am râs şi râdem de câte ori povestim treaba asta. Mai mult Tibi, ce-i drept. Iar eu mă amuz şi mai tare când îi spun că acum râde el cu toţi dinţii, dar să vedem dacă va fi la fel de relaxat şi de amuzat când fii-sa o avea vreo 12-13 ani să zicem şi vin băieţii după ea…

24 Comments

 1. ce dragut ,pai cum e singura din intreaga grupa le e baetilor cea mai draga .

 2. Hmmmm!!!Eu as fi intitulat “Prima bataie pentru buzele fetitzei mele,singura in grupa de baietei”,he he he!!!Radeti voi,glumiti,dar asta-i inceputul…uffff!Si eu voi fi mamica de baietel…trebuie sa-l modelez incat sa nu aiba de-a face cu vreun tatic de fetitza suparat,he he he!!!

   1. Mda,cat de necrutatoare esti cu mine,Cristina!Dar,poate ca fiul meu va fi unul din aceia care il cucereste si pe tatal fetei,he he he!!!Glumesc si eu,numai Barbosul stie ce se va intampla…voi nu uitati de competitia de la gradi;,he he he!!!

 3. Dragalasaaaa… No, sa-mi zic si eu parerea, sigur e prima bataie pe care ai vazut-o, dar dupa cum a reactionat cuceritoarea mica, nu e prima la care e ea martora!

 4. Da,da,tatal meu spunea ca va lua o pusca la batranete pentru fiecare din cele doua fiice dar si pentru nevasta ,he he he!!!Asta pentru ca vorba ceea “de ce ti-e frica,de-aia nu scapi”,el fiind un mare crai la tinerete…nu si-a vazut visul implinit,ca doar ne-a dat o educatie spartana.Taticii…

   1. Oh,daaaaa!!!Aveti mare grija,Cristina&Alexia,ha ha ha!!!Dar mai aveti de copilarit…;)))

     1. Aaaaa,deci ,tu esti de partea tatalui de vrei sa te inarmezi,,,hmmmm!!!

 5. la cat e de frumoasa nu e de mirare ca au aparut pretendentii.
  iat tatal ei ar face bine sa nu rada, ci mai bine sa se inarmeze cu o pusca ceva…

  1. oooo, ne înroşim de atâta laude. Mulţumim frumos, Loredana. Voi cum staţi la capitolul arme, că nici voi nu sunteţi departe de situaţia noastră?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: