”Preţuieşte viaţa”, la Itsy Bitsy

De azi, la Itsy Bitsy, postul de radio pentru copii şi părinţi, a debutat o emisiune din care fiecare, cu mic cu mare, putem învăţa câte ceva. O emisiune realizată de un om pe care l-am admirat pentru faptul că a rămas mereu cu zâmbetul pe buze, deşi nu întotdeauna viaţa i-a fost uşoară, pentru faptul că a privit divorţul nu ca pe un capăt de lume (am scris aici despre divorţ). O persoană care, dincolo de sclipiciul statutului de vedetă, a ştiut să păstreze echilibrul şi a ştiut să rămână cu picioarele pe pământ, să nu se lase luată de valul celebrităţii. De fapt, acestea sunt calităţile care o definesc ca om. Şi mai are o mare calitate: întinde o mână de ajutor celor care au nevoie. Iar eu am fost una dintre acele persoane care au beneficiat de sprijinul ei, atunci când medicii din România o trimiteau pe mama ”la plimbare”, fără să îi spună de ce, atunci când alţii ne-au întors spatele. Din păcate, am cerut ajutorul Andreei destul de târziu, iar medicii din Turcia mi-au explicat ”pe româneşte” de ce nu se mai putea face operaţia mamei (Dumnezeu să o ierte!). Dar nu pot să uit acea mână întinsă…Sigur, nici mama nu a uitat-o.

Să revin la emisiunea care mi-a trezit aceste amintiri.

Cum ziceam, de azi, 18 mai, la Radio Itsy Bitzy a debutat emisiunea ”Preţuieşte viaţa”, realizată de Andreea Marin. Aceasta se va difuza de luni până vineri, la orele 10:40 şi 16:40, iar poveştile ei emoţionante vor fi postate pe itsybitsy.ro.

În aceste emisiuni, Andreea împărtăşeşte amintiri impresionante din viaţa ei şi povesteşte despre oamenii speciali cu care a avut şansa să se întâlnească în cei 40 de ani. Ea oferă din experienţa ei idei practice de sănătate, frumuseţe şi mai ales împărtăşeşte din secretele fericirii ei în familie. Întoarcerea la rădăcini, către natură, o fetiţă pe care o adoră şi un soţ pe care îl iubeşte mult, sunt doar câteva dintre ingredientele vieţii pe care Andreea a învăţat să o preţuiască din plin.

“De ce există întâlnirile noastre de la Itsy Bitsy şi ce povestim în cele câteva minute în care vom evada împreună din vârtejul grijilor de zi cu zi? Am trăit până acum cât alţii în o sută de ani şi fiecare experienţă memorabilă mi-a adus învăţături pe care merită să le împărtăşesc oamenilor. Cred că ceea ce a fost bun pentru mine, poate fi bun şi pentru tine” spune Andreea Marin.

4 Comments

  1. Te admir, esti un model pentru noi si stiu vei face treaba buna! Felicitari si succes Andreea!

  2. …stii Andreea? tare mi-as dori sa-ti urmez sfaturile, dar tumultul problemelor zilnice…(lucrez inca…, sunt mama, sotie, bunica de duminica, am o gospodarie marisoara…) ma uit ca nu ma lasa sa fac ce mi-ar placea, dar vreau sa stii ca te urmaresc cu mare placere si admiratie ca-mi dai puterea sa fiu mai buna si mai atenta la tot ce ma-nconjoara….

  3. ANDEEA MULTUMESC PENTRU TOT CE FACI PENTRU NOI;SFATURI,
    TE IUBESC SI ÎTI UREZ MUT SUCCES.

  4. Mulțumesc Andreea pentru sfaturile tale de care am mare nevoie,si urmarindu-te sper sa învăț ca se poate trai și fără sa iti faci probleme numai pentru ceilalți

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close