Planeta 7, Galaxia Copiilor

Dacă  ai avea ocazia să îi cumperi copilului o carte cu doar 7 lei, ce ai alege? Noi am optat pentru patru titluri educative: „Carte pentru joc și joacă”, „Școala lui Horhe-numerele”, ”Școala lui Horhe – alfabetul” și ”Ghici ce trebuie să zici. Politeţea pentru pici”.

Și uite așa m-am alăturat eu campaniei celor de la editura ALL, o campanie de încurajare a lecturii în rândul copiilor, ce se desfășoară până pe data de 15 iunie 2015.

Provocarea pe care o lansează cei de la ALL este „Dacă ai avea un buget fix de 28 de lei, ce cumpărături ai face pe Planeta 7?” De unde 7? Păi cred că vine de la prețul unei cărți.

Aici găsiți o selecție bogată de titluri sub umbrela prețului unic de 7 lei, iar voi puteți achiziționa cărți în valoare totală de 28 de lei pe care le-ați include prioritar în lista de lectură a unui copil. Răsfoind cele 4 pagini de pe site veți descoperi cărți de colorat, cărți de inițiere în lumea literelor și a numerelor, povești, aventuri și romane. Acestea vor fi expediate conform modalitatilor prezentate pe site 

 

Iată și un preview al celor patru cărți alese de noi:

 

One Comment

  1. Pe-asta cu sora mai mică și împărțitul trebuie s-o înrămez!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: