PISICILE MELE DIN ZĂPADĂ + DISTRACȚIA COPILULUI

A nins aseară în București. Mai curioasă ca o mâță mi-am scos pisicile la zăpadă. Să văd cum reacționează ele când dau cu nasul de nea. Pe grăsanca de Kyra am mai scos-o la zăpadă. La propriu. Acum mulți ani, am pus-o în ham și am ieșit cu ea în spatele blocului. Asta pentru că prea plângea la geam să o punem pe unitatea externă a aerului condiționat.

pisicile-la-zapada

Odată ce s-a văzut afară, în zăpadă, a încremenit. Nici coada nu și-o mai mișca. Nici să miorlăie, nici să fugă. Pur și simplu a… înghețat. Când m-am apropiat de ea, a tulit-o spre ușa blocului. Nu prea i-a plăcut. De atunci, nu am mai scos-o la zăpadă și nici nu a mai miorlăit la geam.

Azi, însă, am zis să mai încercăm din nou. Că tot privea ea cu jind prin geam. Așa că am deschis geamul, am dat plasa și… am apăsat butonul de înregistrare.

Și s-a întâmplat cam așa cu pisicile mele:

După ce a văzut clipul de mai sus cu Kyra, Alexia a zis că vrea să curețe unitatea exterioară a aerului condiționat de zăpadă, să aibă ”Bubuleț” unde să-și pună coada. Și s-a pus pe treabă, cu Bubulețul gras lângă ea 😉 De ceva vreme, cele două au devenit tare apropiate. Mă rog, Kyra s-a mai domolit, căci nu o lăsa pe Alexia să se apropie de ea. Acum se joacă împreună, vine la mângâiat la Alexia. Iubire mare, domle!

alexia-si-kyra

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close