Pinocchio vine la Cinema Patria

Cine-a spus că la cinema mergi doar pentru a urmări un film? Ei bine, luna viitoare sunteţi invitaţi la Cinema Patria din Bucureşti la un… spectacol de teatru. 12 actori profesionişti ai Teatrului Municipal Ariel din Râmnicu Vâlcea vor pune în scenă povestea lui Pinocchio.
11 mai ora 11, nu e greu de ţinut minte, nu?
Echipa Teatrului Municipal Ariel garantează că va fi un ceva de neuitat. În regia Cameliei Constantin, spectacolul interactiv va impresiona prin decorul plin de culoare şi o atmosferă veselă, care îi va purta copii în lumea frumoaselor aventuri ale păpuşii din lemn cu nas năzdravan.
Preţul biletului este de 25 de lei. Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, la oficiile Poştei Române şi în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, precum şi în locaţiile BILETOO: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, Sala Palatului, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Flanco, Muzica, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1 şi online, prin www.biletoo.ro şi www.blt.ro.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: