Petrecere cu Peter Pan şi Clopo

Dacă nu v-aţi făcut deja planuri pentru mâine, poate v-ar plăcea să mergeţi la petrecere. Una cu Peter Pan şi Clopoţica. Copiilor voştri sigur le-ar face plăcere să le întâlnească pe cele două personaje.  Mâine, sâmbătă, 13 iulie, între orele 10.30 şi 16.00, Peter, Clopo, dar şi Zâna Măseluţă vor fi la dispoziţia copiilor care vor veni la Bebe Tei Militari.

Detalii mai jos:

TINKERBELL SI PETER PAN VIN CU UN SHOW SPECIAL PENTRU CEI MICI, LA BEBE TEI MILITARI

  • La distracție va fi prezentă și Zâna Măseluță

Sâmbătă, de la 10.30, la Bebe Tei Militari, Tinkerbell si Peter Pan sunt invitati speciali. Spectacolul este unul pentru cei mici, oferit de Mini Art Show. “Tinkerbell  in lumea zanelor”este un atelier pentru copiii pana la 7 ani.

Sâmbătă, în cadrul Atelierului Prichindelului Tău, Supermarketul bebelușilor, amplasat în Militari Shopping Center, le oferă celor mici posibilitatea să învețe cum sa devină zâni si zâne adevarate. Timp de 2 ore, de la 11.00 la 13.00, Tinkerbell și Peter Pan vor personaliza aripi de zână și fiecare copil prezent va primi o sticluta de  praf magic.

Alături de cele două personaje îndrăgite la Bebe Tei Militari, între 10.30 și 16.30, Zâna Măseluță le va împlini dorințele celor mici.

Și pentru cei mai mofturoși pitici avem pregătite surprize care să îi facă fericiți: pictură pe față, baloane care iau forma unor animale, animatori profesioniști.

Pe lângă distracția garantată pentru cei mici Bebe Tei Militari are pregătite, în supermarket, promoții și oferte de nerefuzat pentru toți clienții.

BebeTei_atelier-sambata-13iul2013-Peter-Pann_online-news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: