Pepene galben, măr, banană cu mentă

La sugestia lui Joe, am încercat să combin pepenele galben cu menta. Dar am mai pus şi alte fructe… practic mi-a ieşit un cocktail de fructe galbene… mentolate. Pentru că Alexia trece prin faza “nu-mi place nici un fel de mâncare”, m-am apropiat temătoare de ea şi, cu mâna tremurândă de emoţii, i-am dat din cocktailul molotov. M-am pregătit sufleteşte să fiu “pictată” pe faţă. La urma urmei, nu mi-ar fi stricat o mască de fructe, nu? Când am văzut că piticania nu scuipă mâncarea, ba chiar deschide guriţa să îi mai dau, am prins o super-viteză. Eu şi Road Runner :)) Ei bine, Alexiei i-a plăcut atât de mult încât m-am ofticat că nu i-am făcut mai mult. După ce a terminat, m-am dus să-i mai fac, deşi ştiu că, dacă mă opresc, nu mai vrea să pape după ce revin. Aşa că am mâncat eu a doua tură. Nu mi-a plăcut, dar nu eu contez, aici. Aşadar, MERCI JOE pentru idee!

Cocktail de fructe galbene cu mentă

Ingrediente: o banană mică, un măr golden mic, o felie de pepene galben, puţină mentă (eu am folosit mentă uscată, dar mult mai bună ar fi fost menta proaspătă)

Mod de preparare: simplu ca buă ziua – se pasează toate fructele, se adaugă menta şi… spor la înfulecat!

 

Vezi  AICI ponturi cum îl faci pe bebe să pape când e mofturos.
  

Intră AICI să citeşti despre diversificare şi meniurile pentru Alexia, în funcţie de vârstă 

3 Comments

      1. N-ai pt ce, sa incerci si cu menta proaspata, e dementiala combinatia! 🙂 Si mai incearca si banana cu capsune (daca nu le maninca asa) sau cirese sau visine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: