Pe unde se joacă Gașca Zulri

Știți, v-am anunțat că Gașca Zurli a pornit în turneu național. Dacă e național, înseamnă că e prin (aproape) toată țara. De când au plecat cu spectacolele prin țară, am urmărit cu sufletul la gură fiecare postare a lor pe Facebook, sau a Mirelei Retegan. Am descoperit cu bucurie imagini cu săli pline ochi, imagini cu copii fericiți și cu multe fetițe cu cornițe, asemenei Fetiței Zurli. M-am bucurat de fiecare succes al lor și mă bucur sincer că este cineva care să aducă fericire în sufletele copiilor. Între mine și Zurli a fost dragoste la prima vedere, de cum am mers la primul lor spectacol mi-am propus să fiu un fel de portavoce a lor și să încurajez cât mai mulți părinți să își ducă puii la spectacolele marca Zurli, spectacole care fac minuni. Și asta o spun după ce am ”experimentat terapia Zurli” pe  copilul meu antisocial, tăcut, retras, timid în public, care s-a schimbat de când am tot dus-o la spectacolele lor. Așa că, dragii mei, chiar merită să alocați din timpul vostru o oră-două să vă lasați copiii să se întâlnească cu Zurliii.

Hai că iar m-am întins cu spovedania și cred că voi vreți mai degrabă să aflați în ce orașe vor mai juca cei de la Zurli. La prima postare despre turneul caritabil ”Am o căsuță mică” m-am oprit la data de 8 octombrie cu anunțarea spectacolelor. Acum vin cu completarea. Așadar, iată unde se vor mai juca cei din Gașca Zurli:

12 octombrie – București
14 octombrie – Mediaș
15 octombrie – Ploiești
3 noiembrie – Arad
4 noiembrie – Deva
5 noiembrie – Timișoara

Programul complet al spectacolelor și detalii găsiți pe site-ul www.zurli.ro

 

Pentru împrospătarea memoriei, iată câteva date despre acest turneu:

 

Gașca Zurli, cea mai iubită trupă pentru copii din România desfășoară cel mai mare turneu național, adresat întregii familii. 30 de orașe, peste 20.000 de spectatori,  25 de saci de confetti , sute de cordeluțe cu cornete ca ale Fetiței Zurli,  mii de fotografii, zeci de mii de pupicuri și îmbrățișări și milioane de zâmbete – ăsta e planul pe care vor să-l ducă la îndeplinire cei 8 membrii ai Găștii.
Turneul a început în mijlocul țării, cu Târgu Mureș, Brașov, Cluj și Sibiu. Peste trei mii de copii și părinți s-au întâlnit deja cu favoriții lor, au cântat, au dansat și au petrecut o oră într-o atmosferă veselă și energizantă. Gașca Zurli și-a propus să ajungă până la sfârșitul acestui an în cât mai multe locuri din România.
AM O CĂSUȚĂ MICĂ este un spectacol original marca Zurli, scris de Mirela Retegan și produs de Compania de Evenimente Zurli. Ideea spectacolului a plecat de la cântecul omonim, ajuns deja celebru. Gașca Zurli reușește să creeze o atmosferă de veselie și bucurie strecurând elemente educative numai bune de ținut minte și de copii și de parinti. Cei mici învață că nu te ajută la nimic să mănânci ciocolată și cartofi prăjiți, așa cum face Tura Vura, iar părinții învață cum să-i ajute pe cei mici să-și facă ordine în cameră, jucându-se în același timp.
Fetița Zurli, Truli, Yuppi, Zdrănganel , Clopoțel, Tanti Prezentatoarea, Zâna Bună și Tura Vura fac pe scenă cea mai colorata echipă care joacă de dragul copiilor.
Turneul  este realizat în parteneriat cu UN PĂRINTE MAI BUN și are și o componentă socială, fiind parte a proiectului de educaţie alternativă, „Priveşte şi învaţă”, realizat, în beneficiul copiilor orfani din așezământul de la Valea Plopului.
În cele două luni în care Gașca Zurli le da întâlnire copiilor frumosi din țară, echipa Zurli le dă întâlnire copiilor din Valea Plopului. Prin joacă aceștia vor urma lecții de actorie, de dans si vor participa la ateliere de lectură. La final, toţi copiii vor primi diplome şi vor avea ocazia să performeze ei înşişi, ca artiști, în faţa unui public adevărat.

Partenerii naționali care ne sunt alături în acest proiect – Europa FM, Tango Marea Dragoste, Avantaje, 121.ro, Catchy, Totul despre mame, UrbanKid, Mamica Urbană, Paptot, Suntpărinte.ro, Mămica activă, KidsNews.ro, Idei pentru mămici și copii, Grădinițe.com, GoKid, Copilul.ro, Blogul mamei începătoare, Baby Manager, Baby, B24Kids, Clubul Bebelusilor, Testul Genius, Evaluare in educatie

One Comment

  1. Da, si noi ne bucuram cand vedem salile arhipline si multumim FB-ului si celor de la Zurli ca ne tin la curent cu fiecare miscare. Ne bucuram ca cineva ca cei de la Zurli ne incarca cu veselie si ne deconecteaza de la cotidian chiar si pe noi parintii.
    Si cu atat mai mult le uram succes lor si felicitari pentru proiectul Valea Plopului .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d