Pe locuri, fiţi gaaaataaa, START! Intraţi în concurs!

http://www.minifashion.ro/şi vă invită la concursul

 

CEL MAI COCHET PRICHINDEL

De azi vă puteţi înscrie în concursul organizat de magazinul online MiniFashion.ro şi Blogul mamei începătoare. Se pun la bătaie un voucher de cumpărături şi reduceri (*) de preţ pe baza cărora vă puteţi achiziţiona articole de îmbrăcăminte pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 şi 5 ani. Şi, pentru că premiile sunt cele mai importante, întâi vă voi spune care sunt acestea, apoi ce trebuie să faceţi pentru a participa la concurs.

Aşadar:
Locul 1 voucher de cumpărături în valoare de 200 lei (**)
Locul 2 reduceri de 20%
Locul 3 reduceri de 10%
Menţiuni: reduceri de 5% pentru 5 participante

Ce trebuie să faceţi? (Sau, mai rigid spus, REGULAMENT)

Până la data de 1 martie 2011, trimiteţi la adresa cristina.ologeanu@gmail.com O SINGURĂ POZĂ cu puiul vostru îmbrăcat cât mai cochet, adică la 4 ace. Pozele adunate vor fi publicate pe blog pe 2 martie. De la această dată se va da startul votării. Pentru asta voi face un poll cu numele fiecărui copil participant. Veţi putea vota O SINGURĂ DATĂ de pe un IP, iar rezultatele vor fi la vedere. Vă rugăm să-l votaţi pe cel mai cochet prichindel, şi nu pe cel pe care îl consideraţi cel mai frumos, cel mai haios ş.a.m.d. La acest concurs, accentul se pune pe ţinute, nu pe aspectul fizic, ori pe zâmbet sau coafură.

Pe 15 martie se va spune STOP VOT, iar pe 16 martie vom anunţa câştigătorii. Cel mai cochet prichindel, adică acela care adună cele mai multe voturi, va primi premiul cel mare: voucher de cumpărături în valoare de 200 lei pe baza căruia se pot achiziţiona haine pentru copii (**) de pe www.minifashion.ro .
Ocupanţii locurilor 2 şi 3, precum şi cei care vor primi menţiune, vor beneficia strict de procentul de reducere primit, şi nu vor putea cumula această reducere cu cele valabile pe www.minifashion.ro la data achiziţionării produselor. Adică nu se cumulează reducerile puse în joc la concurs cu cele din campaniile promoţionale practicate de magazin la data cumpărării produselor. Produsele vor fi livrate prin curier rapid, iar taxa de livrare unică de 13 lei va fi achitată de câştigători.

Pentru a nu exista neclarităţi, vă rog să îmi trimiteţi pe e-mail numele+vârsta copilului, numele vostru complet+oraşul în care locuiţi

*Reducerile procentuale se vor aplica pentru orice valoare a comenzii.
**Câştigatorul poate alege orice produs sau combinaţie de produse existente pe www.minifashion.ro în limita stocului disponibil.

20 Comments

 1. Imi pare rau si sper din suflet sa nu te superi pe mine,dar aici nu ma bag.Toti copiii sunt frumosi pentru mine si eu oricum nu fac cumparaturi pentru copii de pe net.Plizzzzz,spune ca nu te superi?Te pup.

 2. Bea, tocmai pt că toţi copiii sunt frumoşi mi-am dorit ca la acest concurs foto accentul să se pună pe ŢINUTE, PE HAINE, şi nu pe cum arată copilul. Nu e nici o suopărare, participă cine doreşte.

 3. Ne iscriem si noi! E minuntat ca te-ai gandit sa fie votate tinutele si nu copiii, caci asa cum a zis si Bea toti copiii sunt frumosi si nu se poate face vreo diferenta intre ei. Succes!!

 4. Venim si noi sa confirmam: tinute NU copii – asta conteaza. Am tot discutat cu Cristina acest aspect si exact la aceasta concluzie fair am ajuns.
  Pentru fiecare mamica puiul ei e cel mai frumos, zambaret, cuminte, destept… din lume (ca si a noastra desigur 😉 ).
  Insa ne place la nebunie sa facem colectie cu toti bebeii pe care ii imbracam.
  Abia astept sa vedem cine ni se mai alatura…

 5. Hmm…noi nu am prea avut tinute cochete…trebuie sa dau o raita prin poze :-). Daca nu o sa mi se para nici una demna de participare, voi urmari oricum particpantii si sigur o sa gasesc un pitic bun de votat :-).
  Super concursul! Te pupic!

  1. Lumi, ai o săptămâna la dispoziţie să îi faci poze. Poţi împrumuta, de ce nu, ţinuta de la vreo prietenă :))) Mie mi se pare ff cochet şi bebele din bannerul nostru… nu trebuie neapărat frac şi papion

 6. vreau sa ma inscriu si eu in concurs cu fetita mea dar nu scrie daca trebuie sa ai cont pe blog.eu am tot cautat inregistrare si nu am vazut niciunde.

 7. mai am o intrebare.cine ne poate vota?pot sa ma voteze prietenii mei de pe mess sau trebuie sa ai cont ca sa votezi?intreb ca sa stiu ce sa le zic cu privire la votare.ca daca trebuie cont am putine sanse de castig dar daca e la liber adica fara cont am foarte multi votanti in lista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: