Pe derdeluşul fără… zăpadă de la Divertiland

Ne-a plăcut atât de tare la Divertiland anul trecut, când l-am întâmpinat pe Moş Crăciun, încât am revenit şi anul acesta. Încă de la inaugurare, nu am mai avut răbdare să-l aşteptăm pe bărbos. După experienţa de anul trecut, am decis să iau „la pachet” câteva haine de schimb: un puloveraş mai subţire, pe care să-l dau jos la nevoie, colanţi subţiri (dar nu a mai fost nevoie de ei) şi două bluze cu mânecă scurtă (pe care le-am folosit. Pe amândouă!). La prima impresie, ai zice că sunt suficiente un pantalon şi o bluză cu mânecă lungă, mai subţiri. Dar după nici o oră de stat în imensa hală, cu siguranţă veţi fi nevoiţi să începeţi să daţi jos din haine. Ba chiar să apelaţi la tricouri, căci la cât se aleargă, veţi face saună!

Anul acesta, nu am mai regăsit patinoarul. Dar nu a fost jale, căci am avut ce face. Iar întâlnirea a fost mai palpitantă, având în vedere că am nimerit fix când se sărbătorea Halloweenul. Aşa că, ne-am pictat pe feţe „de sezon”: vampiriţe.

P.S. dacă vă întrebaţi de ce eu am doar un colţ, ei bine, am intrat în pielea unui vampir… ştirb

Jucăriile gonflabile au fost, de data aceasta, atracţia principală a Alexiei. Asa că s-a urcat în bananier, l-a doborât, a ţopăit ca o maimuţă, a alergat dintr-un capăt în altul în labirintul gonflabil până ce am chemat-o „la verificare”. S-a impus prima schimbare de ţinută: renunţarea la puloveraş în favoarea tricoului. Primul tricou.

Iar ţopăit, iar alergat, plus curse cu un colac imens pe un derdeluş… fără zăpadă. S-a impus o altă pauză, un alt tricou schimbat.

Apoi, în şir indian, noi şi Cojocarii am mers la masă la noul restaurant, American Diner. Preţurile mi s-au părut ok. Mâncarea, safe.

Cât bucătarii au trudit la comenzile noastre, copiii şi-au găsit de joacă, normal, nu? Au analizat „borcanele cu ochi, creier, inimă”. Chestii din plastic, fireşte.

Cu burta plină, am purces spre pista de curse, unde am pedalat până am ars… o calorie. Eu, căci copiilor nu le-a venit prea uşor să se oprească.

Înainte de plecare, Alexia şi Maria s-au gândit să redecoreze puţin, aşa că s-au pus pe treabă 😉

Cam aşa ne-am distrat noi. Acum, câteva detalii tehnice despre noul „sezon” de joacă la Divertiland Playland:

  • Playland este primul parc de distracții indoor din Capitală şi are o suprafaţă de peste 5.000 m²
  • Locaţie: Atlas Business Center din Pipera, în imediata apropiere a stației de metrou Aurel Vlaicu
  • Atracții (utilizabile atât de copii, cât și de adulți): singura pârtie de schi artificială acoperită din România, derdeluşul, peretele de escaladă, caruselul, trambulinele și jocurile gonflabile, pistă de karting, trenulețul şi lista e lungă
  • Până în luna decembrie, Divertiland Playland funcționează între zilele de miercuri – duminică, în intervalul orar 12:00 – 21:00.
  • În aceeaşi perioadă, părinții însoțitori pot intra în mod gratuit la Divertiland Playland, în vreme ce copiii cu vârste cuprinse între 1 -18 ani plătesc 35 de lei în timpul săptămânii și 50 de lei în weekend Tariful de intrare asigură accesul gratuit la toate atracțiile parcului, ca și la evenimentele care sunt organizate în mod curent, precum ateliere variate, spectacole etc.
  • Aici, se pot organiza şi petreceri de zile de naştere. Detalii aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: