Party de 1 iunie cu apărătorii Galaxiei Xarazon

Cum, nu știți cine sunt apărătorii Galaxiei Xarazon? Pe bune? Înseamnă că nu ascultați Radio Itsy Bitsy (99,3FM în București) 🙁 La noi, în mașină, se ascultă numai Itsy Bitsy. Iar dacă tati face greșeala să mute, apăi are de-a face cu fii-sa! Și ce și-o mai ia! 😉 Pentru cei care nu ascultă acest post e nevoie de lămuriri, clar. Apărătorii Galaxiei Xarazon sunt Itsy și Bitsy, doi extratereștri taaare drăguți, prietenoși, deștepți și cu niște voci absolut demențiale! Îi puteți cunoaște intrând pe frecvența 99,3FM în București. Ei se fac auziți chiar și online, aici (în dreapta scrie mare ASCULTĂ LIVE). Copiii sigur vor fi încântați, plus că au ce învăța de la cei doi extratereștri simpatici pe care eu îi cunosc de mii de ani, de când s-a lansat postul și, deși nu aveam copil pe atunci, alergam fericită prin redacție că l-am cunoscut pe  Felix Tătaru, ”un nene care a avut curajul nebun să lanseze un post de radio pentru copii”, așa am prezentat subiectul șefului meu, care s-a distrat de milioane pe seama prezentării.
Amintiri, amintiri, amintiri.

Să revenim în zilele noastre. Așadar, știu că de 1 iunie sunt o mie și una de petreceri/evenimente pentru copii. Iar cel organizat de Radio Itsy Bitsy merită să-l treceți pe lista celor la care veți participa. Așadar, duminică, 1 iunie, în Orășelul Copiilor (firește, unde altundeva?), de la ora 17.00 la scena scoică de lângă Sala Polivalentă, se dă startul petrecerii cu prietenii cântăcioși. Isonul va fi ținut de Margareta Pâslaru, Monica Davidescu, Aurelian Temișan, Oana Sârbu. Ah, și de mascotele Itsy și Bitsy, firește. Mai multe detalii în invitația de mai jos. Have fun!

Copiii si parintii sunt asteptati in Parcul Oraselul Copiilor din Bucuresti, duminica 1 Iunie 2014, ora 17.00, la cea mai mare sarbatoare a copilariei din an „Show-ul prietenilor cantaciosi” ITSY BITSY.  Alaturi de eroii Itsy si Bitsy mesajul de solidaritate fata de copiii de pretutindeni va fi lansat in fata a peste 10.000 de parinti si copii de catre cunoscuta artista Margareta Paslaru, alaturi de alte vedete – parinti dedicati precum Oana Sirbu, Monica Davidescu si Aurelian Temisan.

 

Anul acesta am pregatit muuulte surprize si premii pentru copii, muzica, dans si voie buna pentru a petrece o dupa-amiaza de neuitat. Cred ca ziua copiilor este o sarbatoare care merita petrecuta in fiecare familie, facandu-le bucurii copiilor. Si pentru ca cel mai frumos cadou pentru un copil este o amintire placuta cu mama si cu tata petrecand impreuna cu el, ITSY BITSY va ajuta anul acesta parintii sa creeze astfel de cadouri copiilor lor.” a declarat Nadia Tătaru, Director General ITSY BITSY.

“Show-ul prietenilor cantaciosi” ITSY BITSY va fi prezentat de realizatoarea emisiunii pentru parinti “Mamma mia”, Nouria Nouri, care va invita pe scena prietenii “cantaciosi” sau dansatori din grupurile: Contrapunct, Lilliput, Amicii, Rogvaiv, Miniton, Mini Trouble Dance Crew si pe copiii-vedeta de Cartea recordurilor – Andra si Razvan Gogan.

Artista care a marcat copilaria parintilor, Margareta Paslaru, va veni la eveniment alaturi de corul Allegretto condus de Adriana Codreanu si va transmite prin muzica si cuvinte un mesaj puternic de solidaritate si de incurajare a copiilor din intreaga tara – Visati, dar luptati pentru visul vostru​!​ Artista este un model de implicare in proiecte de sustinere a copiilor din Romania.

Oana Sirbu, Monica Davidescu si Aurelian Temisan, vor incanta parintii prin muzica si mesajele de la parinte la parinte. Copiii au nevoie de iubire! Lumea copiilor e o lume sfanta! Iubiti-i pe copiii vostri, acordati-le timp, ascultati-i, incercati sa-i intelegeti, ca pe niste mici adulti. De cand sunt mama, viata mea s-a schimbat radical in bine.” declara Oana Sirbu.

Familia Monica Davidescu si Aurelian Temisan va deschide spectacolul ITSY BITSY cantand alaturi de fetita lor. “Suntem doi parinti care invata odata cu si de la copilul lor. Poate nu intotdeauna  avem  starea necesara pentru joaca, dar am invatat ca, daca stam sa intelegem exact ce vrea  copilul, si noua  ne e mai bine.” declara Monica Davidescu, pentru prietenii ascultatori ITSY BITSY.

Cei doi Aparatori ai Galaxiei Xarazon, Itsy si Bitsy, eroii iubiti de copiii si parintii din toata tara, vin duminica 1 Iunie in Oraselul Copiilor la intalnirea cu prietenii lor, aducand multe surprize si cadouri, veselie din belsug si inspiratie pentru familiile din Romania.

Pentru noutati de ultima ora puteti accesa www.itsybitsy.ro.

Evenimentul este sustinut de Primaria Sector 4, Cavit Junior, Bioland Junior,  Modeleazacopilaria.ro – un proiect Abbott.

 

 

Despre ITSY BITSY

 

Platforma educativă ITSY BITSY include primul post de radio pentru părinţi şi copii din Europa, ITSY BITSY FM, care emite on air şi on-line, portalul itsybitsy.ro şi Evenimentele ITSY BITSY, care permit contactul direct şi permanent cu publicul în grădiniţe, şcoli, locuri de joacă sau parcuri. Radio ITSY BITSY emite în prezent în Bucureşti și în peste jumătate din teritoriul României, ajungând astfel la peste 1,4 milioane părinţi și copii, conform ultimului studiu realizat de D&D Research la comanda ITSY BITSY. 

4 Comments

  1. Ma crezi ca uneori mi se face dor la drum lung de ei? Dar ma bucur ca macar stam pe rock fm…

    1. Daa, sunt tare haioși și relaxanți. Și muzica mi se pare suuuper ok, pentru că difuzează nu doar cântecele pt copii. Am auzit la Itsy bitsy cântând Genesis, rock’n’roll și altele
      Bine, ai tăi deja sunt mari, nu se mai încadrează ei în targetul postului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close