Party cu Gaşca Zurli

Noi suntem fani Zurli. De pe vremea când făceau emisiune la TVR. Acum îi găsiţi la Naţional TV cu o emisiune la fel de tonică, de veselă, de colorată. Dar nu despre emisiunea lor minunată vreau să scriu acum, ci despre un concurs drăguţ lansat de Zurlii. Miza: un party pentru copilul tău cu Gaşca Zurli.

Iată şi comunicatul Zurliilor:

”În emisiunea CAMPIONATUL DE JOACĂ,  difuzată pe Naţional TV în data de 10 noiembrie, am lansat un super concurs! Ai un copil între 2 şi 8 ani? Vrei sa îi faci cadou de ziua lui o petrecere cu Gaşca Zurli?

Nimic mai simplu: trimiţi o fotografie cu copilul tău de la aniversarea lui pe adresa contact@zurli.ro. Fotografia trebuie sa fie însoţită de numele, prenumele, adresa, cnp-ul, numarul de telefon al părintelui, numele şi data de naştere a copilului.

Noi postăm fotografia pe contul de Facebook Gaşca Zurli! Din momentul în care am postat-o, tu dai sfoară în ţară şi îţi rogi prietenii să voteze fotografia copilului tau. Fotografia care adună cele mai multe like-uri este declarată câştigătoare!

Fotografiile se primesc între 10 noiembrie şi 10 decembrie, iar câştigătorul va fi anunţat pe pagina de Facebook Gaşca Zurli în data de 12 decembrie şi în emisiunea CAMPIONATUL DE JOACĂ, difuzată pe Naţional TV în data de 29 decembrie.

Premiul se acordă în 2014! Gaşca Zurli se urcă în microbuzul Zurli, încărcat cu baloane şi surprize pentru sărbătorit şi vine acasă la voi, în orice colţ al ţării, pentru a sărbători copilul din fotografia câştigătoare.”

Regulamentul îl găsiţi AICI

Şi, dacă tot am pomenit de Zurli, nu mă pot abţine să nu vă amintesc de un mega-spectacol:

poster A4

Pe scurt: 17 noiembrie, Cinema PRO, 40 de lei biletul. Atât am avut de zis scris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close