Parenting prin ochii copilului

Trebuie să încep postarea printr-o mărturisire. Iniţial, am zis că ar fi mai potrivit să pun titlul ”Jody Pawel vine în România”. Dar m-am gândit că ar mai fi mame ca mine care nu ştiu cine e Jody  Pawel (da, shame on me). Cred, sper că mai sunt mame ca mine, nu vreau să fiu singura… Iar dacă e aşa, la finalul acestei postări, am inserat câteva informaţii despre ea, să ştim mai bine cine e şi ce a făcut Jody Pawel.

Odată spovedania făcută, să trec, zic, la subiect. Aşa cum am spus mai sus, Jody  Pawel vine în România pentru o ”şedinţă cu părinţii”, pe care o va modera împreună cu Urania Cremene. Tema: “Parenting prin ochii copilului”. Întâlnirea va avea loc la data de 22 februarie, la Crystal Ballroom. Deci aveţi timp suficient să vă înscrieţi pe lista de participare. Şi, ca un pont, dacă faceţi rezervare până la 31 ianuarie, taxa de participare e mai micuţă. Detalii în comunicatul de mai jos:

Bucuresti, 7 ianuarie 2014

Urania Cremene, Expert Parent’s Toolshop impreuna cu Lumea lui MOMO, anunta vizita in Romania a lui Jody Johnston Pawel, autoarea metodologiei Parent’s Toolshop din SUA, in perioada 21-24 februarie 2014. Jody Pawel vine sa-i intalneasca pentru prima data pe parintii din Romania, in cadrul unor evenimente care constau intr-o conferinta nationala cu doua subiecte de maxim interes pentru parinti, o intalnire cu presa si o seara speciala dedicata mamelor.

Pe 22 februarie 2014, Jody  Johnston Pawel impreuna cu Urania Cremene, vor sustine impreuna la Crystal Ballroom Bucuresti, conferinta “Parenting prin ochii copilului”  dedicata parintilor, cadrelor didactice, bonelor, bunicilor si toturor celor care sunt implicati intr-un fel sau altul in educarea copiilor. In cadrul acesteaia se vor aborda urmatoarele teme:

  • Eu vreau libertate – ai mei ma vor responsabil” – taxa de participare e de 220 lei  pentru cei care se înscriu până la 31 ianuarie
  • Mami, tati, nu o sa fiu fetita toata viata. Cum o sa fiu eu, ca femeie?”  – taxa de participare e de 220 lei  pentru cei care se înscriu până la 31 ianuarie

Cei care vor să se înscrie la ambele module, vor plăti 400 lei, iar masa de pranz este oferita de catre organizatori.

Pentru informatii detaliate legate de conferinta, subiectele celor doua sesiuni de discutii, inscriere si preturi accesati pagina: Conferintele Urania Cremene. Pentru orice informatii suplimentare va stam la dispozitie!

 

Jody Johnston Pawel este de mai bine de 30 de ani lider mondial in educarea parintilor, facilitand cursuri pentru mii de parinti, educatori, consilieri, profesori si psihologi din SUA  si din intreaga lume.  Este membru al „Advisory Board of the National Effective Parenting Initiative” inca de la infiintare, din care fac parte cei mai bine cotati autori de parenting din Statele Unite. Consilier si consultant social, parental si familial acreditat,  licentiata de National Council of Family Relations, presedinte al Parent’s Toolshop Consulting Ltd, este responsabila de intreaga retea de consilieri parentali pe care i-a certificat in ultimii treizeci de ani, in intreaga lume.

Cea mai cunoscuta carte a lui Jody Pawel, marca Parent’s Toolshop  „The Universal Blueprint for Building a Healthy Family””,  a primit in 1999 si 2000 “Seal of Approval” de la The National Parenting Center. In 2000, a fost nominalizata pentru prestigiosul Benjamin Franklin Award „The Bill Fisher Award for that year’s “Best First Book by a New Author,” sponsorizat de  Publisher’s Marketing Association.

 

 “Copiii au puterea de a ne oferi cele mai mari lectii de viata pe care le putem invata vreodata. De aceea, din perspectiva metodologiei Parent’s Toolshop, meseria de parinte poate fi o cale de invatare continua, o succesiune de experiente care ne pot imbogati si transforma. Ceea ce le propune Parent’s Toolshop parintilor din Romania, este  un plan de parenting eficient si echilibrat, plus o serie de metode utile cu rezultate imediate, care ii vor ajuta sa isi contruiasca rabdarea si increderea de care au nevoie pentru cresterea armonioasa a copilului.” ne spune Jody Johnston Pawel, autoarea metodologiei Parent’s Toolshop.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close