PĂPUȘILE DISNEY PRINCESS CU ROCHII MAGICE, PREZENTATE DE ALEXIA

V-am spus zilele trecute că m-a prins fii-mea cu darurile pe care i le pregătisem de Moș Crăciun. Două păpuși Disney Princess cu rochii magice. Voiam să le ambalez și să le ascund după ce terminam. Eram prea prinsă cu treaba mea, încât nu am auzit-o când a dat buzna peste mine în cameră.

– Ce faci, mami, aici?

– ###@@#@

– Vaaaai, mi-ai adus păpușile din reclamă? Ce drăguuuuț!

Ce era să mai zic? I le-am dat. Bucurie mare pe ea, firește. Iar eu m-am dezumflat total. Cred că de acum încolo va trebui să depozitez și ambalez darurile în deplasare. Pe la vecini, pe la neamuri. Așa voi fi sigură că nu mă va mai prinde copilul.

Până acum un an-doi, le ascundeam (bine, credeam eu) în dressing. Până mi-a spus fii-mea, după ce a desfăcut un cadou: ”Mami, asta seamănă cu ăla pe care l-am văzut eu în dressing”. Na, poftim! Nu sunt bună la ascuns lucruri și basta! Trebuie să mă împac cu ideea, ce să-i fac?

”Fiecare prințesă Disney are o rochie de bal cu o poveste magică! “Pictează” rochia cu instrumentul special inclus și descoperă momentul special din povestea fiecărei prințese”.

Aceasta era descirerea pe care am găsit-o pe site-ul de unde am comandat minunățiile. Erau tot felul de prințese Disney. Toate cu rochii magice. Eu le-am ales pe Albă ca Zăpada și Cenușăreasa. Dar, descrieri detaliate puteți găsi pe hasbro.com. Aici despre Cenușăreasa, de exemplu.

Până una alta, o las pe Alexia să vă prezinte păpușile magice

Special guest star: Kyra cea grăsană și curioasă 😉 Îi mulțimim, pe acestă cale, pentru onoarea de a apărea în filmulețul Alexiei.

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close