Oferta bogata pentru weekend. Distractie garantata

Weekendul abundă în oferte de distracţie pentru pici şi mai puţin pici. Ca să nu vă zăpăcesc, să nu vă ameţesc cu nşpe postări, grupez aici evenimentele. Este vorba despre distracţie indoor. Spectacole şi ateliere marca Zurli şi MiniArtShow.

Începem cu Zurli.

Dacă vreţi la spectacolele marca Zurli, atunci mergeţi la Punguţa cu doi bani. Copiii învaţă din acest spectacol să fie loiali şi curajosi, află că mintea poate să rezolve orice problemă şi că perseverenţa asigură succesul. Spectacolul este presărat cu jocuri interactive și completat de cântece vesele și antrenante.

Sâmbătă, 22 martie și Duminică, 23 martie, de la 10.30 şi de la 12.00, la PUZZLE CAFE, Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter (la 2 paşi de MegaImage din Piaţa Victoriei). Preţul unui bilet este de 10 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi, iar pentru accesul în sală este nevoie de rezervare prealabilă la numărul de telefon 0752.251.180/0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Dacă vreţi la Atelierele de Joacă Zuli, tot în weelendul acesta, veţi putea căuta comori alături de copiii voştri vizavi de Cinema PRO. Simpaticii pirați Zuzi şi Zbeng le dau întîlnire copiilor dornici de aventură și distracție, să intre în lumea magică a căutătorilor de comori.Animatorii Zurli – o fată şi un băiat, vor crea o atmosferă unică pentru copiii prezenţi la atelier.  Adulţii nu vor sta nici ei cu mâinile în sân. Insula pe care au naufragiat piraţii e plină de surprize şi are provocări la tot pasul. Aşa că…pregătiţi-vă părinţi! Atelierul se adresează copiilor între 2 şi 7 ani. Durata: o oră. Cost:50 lei/copil. Pentru al doilea copil se acordă o reducere de 50%.Pentru părinţi intrarea este liberă. Numărul maxim de copii participanţi: 25. Rezervările se fac din timp la telefon: 0728.295.872 sau e-mail contact@zurli.ro

Şi continuăm cu MiniArtShow

Sâmbăta aceasta, MiniArtShow vă invită să descoperiţi ”Povestea curcubeului”, un spectacol/atelier adresat copiilor de la 10 luni la 5 ani. Intrarea: 50 ron/copil. Aduţii au acces gratuit. Detalii despre spectacol AICI.

Iar duminică, Ioana Ginghină vă invită să vă jucaţi cu Minnie Mouse, un spectacol pentru copii de la 10 luni la 4 ani. Gazda acestei petreceri este chiar Minnie Mouse care abia aşteaptă să-i cunoască pe copii şi să-i conducă într-o lume frumoasă. Dupa ce veţi face cunoştinţă cu Minnie, vă veţi juca iar apoi, împreună cu ea, veţi viziona spectacolul “Priveşte şi descoperă”. Detalii AICI.

2 Comments

  1. Cand ai inceput sa mergi cu copiii la teatru? Baietelul meu are 2 ani si nu e foarte rabdator, as incerca spectacolul de la miniartshow, dar nu stiu ce sa zic, e oare prea devreme pentru spectacole?

    1. Noi am început anul acesta să mergem la Zurli. Dar am văzut acolo şi pici mici-mici. Şi la MiniArtShow sunt copilaşi care abia merg. Şi eu ziceam că nu ar avea răbdare, dar am sămas surprinsă odată ajunsă la faţa locului… Merită să încerci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close