O zi cu fetele

Mă rog, nu a fost chiar o zi, ci doar o seară. Dar a fost fantastic! M-am distrat de milioane, aşa cum nu am mai făcut de secole. Practic, ce am făcut? Fetele au zis că nu ar strica o ieşire cu rolele în parc. Cum sunt mare amatoare de dat cu rolele (de la patinaj mi se trage), nu am vrut să ratez ocazia, mai ales că ele au mai ieşit cu rolele, dar eu nu am putut merge. Aşa că mi-am luat rolele, una bucată soţ, una bucată copil, una bucată maşinuţă pentru copil şi ne-am suit în maşină cu direcţia Parcul Copiilor (aka Parcul lui Piedone).

Nu înainte de a vorbi cu o altă mămică să vină cu rolele la purtător, plus una bucată copil, una bucată bunică, una bucată maşinuţă pentru copil. Ne-am adunat cu toate în parcarea blocului şi… p-aici ţi-e drumul! La intrarea în parc, am pupat una bucată copil, parcă şi una bucată soţ a primit pupic, apoi am plecat cu fetele. Ne-am prostit, am râs, ne-am făcut poze la greu (până s-au descărcat bateriile apararului!), am alergat de colo colo…

Şi acum, gata cu polologhia, iată şi dovezile:

M-am simţit de parcă aş fi renăscut! Sincer, a fost ca o gură de oxigen. Cred că ar trebui să repet figura. Nu, de fapt nu cred, sunt convinsă că aşa trebuie. Face bine la psihic. E un exerciţiu pe care orice mămică ar trebui să-l facă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close