O nouă stagiune a Teatrului Naţional Pentru Copii

Teatrului Naţional Pentru Copii  se redeschide. Duminica aceasta, 10 noiembrie. Ora 11.00 Asta e vestea bună, pe scurt.

Acum, pe larg

Duminică, 10 noiembrie 2013, de la ora 11.00, la Sala Media a Teatrului Naţional Bucureşti revine proiectul Teatrul Naţional pentru Copii, atractiv şi interactiv, care s-a bucurat de un succes constant de-a lungul a 12 stagiuni. Noua stagiune se deschide cu un pilot – Poveste populară românească. În fiecare duminică, de la ora 11, cei mici sunt invitaţi să se joace de’a Poveştile Românilor.Spectatorii se vor întâlni cu personaje din mitologia noastră şi din sărbătorile românilor.

show
”Magi”, preferatul copiilor

Totul într-un spectacol interactiv în care cei mici urcă pe scenă. Spectacolele vor continua în fiecare duminică, la aceeaşi oră în sala pusă la dispoziţie de Teatrul Naţional Bucureşti.

Intrarea la Sala Media se face dinspre strada Batiştei, pe esplanada  nou construită, care leagă Sala Studio de Sala Mare, pe la Agenţia de bilete a TNB. Biletele au preţul unic de 20 de lei.

O noutate a cestei stagiuni este crearea unui club de teatru pentru copii. În cadrul acestuia, micii amatori de performanţe actoriceşti sunt invitaţi să-şi înfrângă emoţiile şi teama, să ia contact cu universul teatral. Despre acest proiect, voi reveni în curând cu detalii.

Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: