carte profu menci

o ALTFEL de carte cu reţete. Una scrisă de ”Profu’ Menci”

coperta_transparentaDa, ştiu, e plină piaţa de cărţi de reţete pentru copii. De cărţi despre diversificare şi alimentaţie corectă. Unele sunt scrie de ai noştri, altele traduse după diverse bestsellere, sau simple cărţi adresate părinţilor şi viitorilor părinţi. Dar cartea pe care vreau să o prezint, zic eu, merită TOATĂ atenţia. În primul rând că e scrisă de unul dintre cei mai apreciaţi nutriţionişti de la noi: Gheorghe Mencinicopschi. Profu’ Menci, mai pe scurt. Cel pe care toate televiziunile, ziarele şi revistele îl caută când vine vorba de alimentaţie sănătoasă.

Luni, 30 septembrie 2013, se va lansa o carte nu doar cu reţete sănătoase. Ci una şi cu explicaţii şi sfaturi de urmat atunci când vine vorba de alimentaţia atât a viitoarelor mame, dar şi de cea a copiilor. ”Părinţi ALTFEL cu copii de la -1 la 10 ani” reprezintă esența viziunii prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi asupra alimentului și alimentației.

”Când un genetician/nutriționist/specialist în chimia alimentului se hotărăște să scrie o carte pentru cei care își doresc copii și pentru cei care au deja copii, atunci vă garantăm că rezultatul este unul de excepție”, spun cei de la Editura Coreus, sub auspiciile căreia a fost realizată cartea.

”Părinţi Altfel cu copii de la -1 la 10 ani” va putea fi comandată online de pe www.coreus.ro la preţul de 59.9 lei . Dar,  puteţi descărca gratuit o mostră a cărţii de pe www.parintialtfel.ro.
Informaţii suplimentare puteţi afla pe  Facebook Dr. Menci si Parinti Altfel!

Ca să vă stârnesc curiozitatea, iată sumarul cărţii:
INTERIOR_200 dpi - Sample_Page_02

INTERIOR_200 dpi - Sample_Page_03

V-am convis că merită toți banii cartea profului Menci?

2 Comments

  1. Nu e nenea ala despre care se spunea ieri ca a fost arestat?
    Am o carte cu retete scrisa de Andreea Raicu. In prefata am gasit si cateva sfaturi scrise de domnul cu nume imposibil de mai sus. Interesante chiar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d