Niște reguli de bun simț

Bunele maniere și cei 7 ani de acasă sunt mereu puse la colț când un copil sau un adult se comprtă nu prea frumos (ca să mă explim mai soft). Însă, de cele mai multe ori, am constatat că nu la cei mici este o problemă, căci ei pun în practică destul de repede instrucțiunile, ci, mai degrabă, adulții uită cum stă treaba cu bunul simț și cei 7 ani de acasă. Iar atunci când am de-a face cu niște ”oameni ai peșterilor” îmi vine să le arăt imagini cu afișele din clasa Alexiei, care e grupa mare la grădiniță. Și mai e un afiș, de sezon, pentru cei certați cu normele minime de igienă, afiș pe care l-am zărit pe pereții Spitalului clinic de boli infecțioase și tropicale ”Dr Victor Babeș”. Zău că multora le-ar prinde bine să pună în aplicare unele dintre recomandările din afișele de mai jos!

5 Comments

  1. uuuu am scris un ditai articolul apropo de cat de nesimtiti sunt unii. uneori am impresia ca cei 7 ani de acasa lipsesc cu desavarsire sau le-o fi spalat mintile telefonul “destept” (oricum de multe ori mai destept ca posesoru’) ; si eu ma refer strict la adulti

  2. Mda asa este. Copiii reflecta oglinda parintilor. Ce aude, vede, mananca,.. etc, este reprodus de copil. Mai contribuie si gradinita si avem tot “tacamul” la cei 7 ani de acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close