Ne pregătim pentru prima serbare de la grădi

Pe 12.12.2013 prima serbare de la grădi. Avem de învăţat o poezioară. Asta e tema pentru acasă, dar, la grădi, piticoţii mai învaţă nişte cântecele. Unul dintre ele este, cred, “Săniuţa fuge”, pe care Alexia mă tot pune să i-l cânt. Îl ştie şi ea, dar cu ajutor… Adică aşa:

Iar poezia a învăţat-o după ce, într-o seară, i-am recitat-o eu prin casă de câteva ori. Adică am recitat-o ca pentru mine, nu la modul “Hai să te învăţ poezia”. I-am lăsat impresia că a “furat-o”. Acum o spune cap coadă, dar numai când vrea ea.

Acum vom vedea dacă va avea chef să o spună, dacă se va intimida sau nu la vederea mulţimii de adulţi. Eu i-am făcut un instructaj să nu se sperie de oamenii mari, să spună poezia Moşului… bla- bla-bla. Vedem joi ce va fi. Am nişte MEEEGA emoţii.

7 Comments

  1. Pai tinem pumnii si sa nu cerci bobocica daca se incurca sau se emotioneaza….Orice mare personalitate asa a inceput cariera 😀 😀 😀

  2. Cred ca emotiile sunt mari!!! Dar cu siguranta va fi bine! Ori ca o va spune, ori ca nu o va spune. E o fetita inteligenta si minunata și acest lucru conteaza cel mai mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close