Ne place în ”Căsuța poveștilor”

Săptămâna trecută am primit invitația de a vizita, virtual, firește, ”Căsuța poveștilor”. Cum picea mea era la creșă când am văzut această invitație, am plecat singură singurică în vizită. Deși aveam treabă gârlă, am zis, hai că nu e bai, arunc o privire, nu moare nimeni pentru cinci secunde dacă încep curățenia un pic mai târziu. Numa’ că, din cinci secunde s-au făcut cinci minute, dacă nu mai bine. Mi-a plăcut tare mult în ”căsuța” Adelei. Așa că, după ce am luat-o pe fii-mea de la creșă, am fugit spre casă și, nici bine nu a treminat de mâncat că am ”dus-o” în Căsuța poveștilor. De cum a auzit vocea Adelei, fii-mea a rămas împietrită, abia dacă mai clipea. S-a apropiat de laptop și a ascultat vrăjită, curioasă povestea Adelei. Abia la bis mi-a picat și mie fisa să o filmez. Așa că iată:

 


 

 Ce ziceți, nu-i așa că Adela are o voce superbă? Să tot asculți povești citite de ea. Cred că picilor li s-ar părea interesant și Codul Penal, în lectura Adelei. Sau orice alt text. Ideea e că îmi place la nebunie vocea ei, care mi se pare de departe potrivită pentru citit/spus povești. Așa că, dragă Adela, mă voi abona la  tine. Dă-i înainte cu poveștile că e bine! Felicitări!

2 Comments

  1. Dragele mele, drage, ce surpriză mi-aţi făcut!!!!!!!!!!!! Nici nu ştiu cum să-ţi mulţumesc, Cristina, mă înclin şi vă îmbrăţişez. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close