N-ai unde să îţi laşi copilul peste noapte? Du-l la Antipa!

Da, aţi citit bine! Muzeul Grigore Antipa din Capitală oferă un fel de cazare peste noapte pentru copiii cu vârstele cuprinse între 6 şi 12 ani. Mai exact, îţi duci copilul la muzeu noaptea, la 21.00, apoi a doua zi dimineaţă, după 8.30, vii să-l recuperezi. Totul face parte din programul ”Legănați de Deinotherium 2013” (să v-aud dacă puteţi pronunţa din prima, făsă să silabisiţi 😉 )

560Programul demarat anul trecut a avut un mare succes, aşa că el a fost reluat. Din 5 iulie. Deşi, iniţial, programul prevedea o noapte pe lună în care copiii să doarmă alături de cel mai valoros exponat din expunerea permanentă, Deinotherium gigantissimum, s-a ajuns ca acest lucru să se petreacă aproape în fiecare vineri. Desigur, totul în funcţie de numărul solicitărilor.  Şi, dacă vreţi să vă lăsaţi copilul pe mâna, pardon, trompa rudei îndepărtate a elefantului, trebuie să sunaţi din timp să vă rezervaţi un loc. Limita maximă de locuri este de 20 de copii. În cazul în care, de exemplu, pentru o anumită săptămână sunt puţine solicitări, întâlnirea nocturnă cu mamiferul se reprogramează până se adună minimum 10 copii. Fireşte, fiecare doritor va fi anunţat din timp la ce dată va avea loc următoarea înnoptare la Antipa. De exemplu, pentru vineri, 26 iulie, sunt sub 10 copii înscrişi, aşa că oamenii de la Antipa au decis ca următoarea ediţie a programului ”Legănați de Deinotherium 2013” să aibă loc la 2 august, când cu siguranţă se vor aduna chiar mai mult de 10 doritori de legănat.

Mai multe detalii despre acest program, dar şi cum vă puteţi înscrie, găsiţi pe site-ul Muzeului Antipa, adică aici.

3 Comments

  1. Super tare ideea! Lui Andrfei i-ar placea o noapte la muzeu. pacat ca nu suntem din Bucuresti.

  2. Aduci copilul, lasi copilul + 2 milioane si vii sa-l iei dimineata. Asa trebuia mentionat. Mi se pare o suma mult prea mare pentru “o noapte la muzeu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: