Muzeul Banatului trimite tinerii în Egiptul din… muzeu

Încă din vechime Egiptul Antic a atras fascinația atât arheologilor, dar și a copiilor dornici să cunoască legendele unei civilizații apuse. Expoziția „Secretele Egiptului Antic oferă șansa copiilor între 6 și 14 ani să descopere în mod interactiv o parte din mitologia egipteană. Muzeul Banatului pune la bătaie bilete la expoziție, dar și o serie de obiecte personalizate.

Pentru a intra în posesia unuia dintre aceste premii, tot ce trebuie să faceți este să postați o fotografie cu tinerii arheologi pe tematica „Egiptul Antic” la #EgiptMuzeulBanatului, pe Facebook, Instagram sau Twitter.

O piramidă în miniatură, un poster cu un peisaj din valea Nilului, un articol vestimentar din Egipt  sau o mumie de jucarie – atâta timp cât aceste obiecte sau un altul asemănător apare în imagine, sunteți înscriși în concurs. Mai mult, pentru a participa vă puteți fotografia cu oricare afiș sau poster al expoziției din oraș. Pentru inspirație, vedeți imaginea alăturată:

Cele mai interesante și mai populare imagini vor câștiga unul dintre premiile puse la bătaie. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 15 octombrie. Pentru a intra în posesia obiectelor, va trebui să vizitați expoziția pe str. Martin Luther nr. 4, în mansarda B1 a Bastionului Theresia (actualul sediu al Muzeului Banatului).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: