Ingrediente: un morcov, un cartof potrivit, o floricică de conopidă, 1-2 floricele de broccoli, 4-5 rondele dovlecel, două roşii, piept de pui sau de curcan, un ou, o lingură de iaurt, unt, puţin caşcaval
Mod de preparare: cu excepţia roşiilor, legumele se pun la fiert. Separat, se fierbe carnea cu ff puţină sare. După ce s-au răcit, se toacă mărunt mărunt. Într-un vas uns cu unt se pune un strate de legume, unul de carne şi tot aşa. Ultimul strat trebuie să fie de legume. Peste el, se pun rondele de roşii decojite. Deasupra se toarnă oul amestecat cu iaurt. Peste se rade caşcavalul. Se dă la cuptor 15-20 de minute.
Dacă vreţi să daţi musaca şi copiilor sub 1 an, atunci nu combinaţi oul cu carnea, şi puneţi doar gălbenuşul.
Intră AICI să citeşti despre diversificare şi meniurile pentru Alexia, în funcţie de vârstă
Arata foarte bine, o sa incerc si eu cand am toate ingredientele:D.
sa aveti pofta!