medicul-gheorghe-burnei FOTO Jurnalul.ro

Am ajuns să-i mulțumesc lui Dumnezeu că Burnei nu s-a uitat prea mult la fii-mea!

Sunt în stare de șoc cu toate cele ce se scriu despre medicul Burnei. Citesc și nu-mi pot opri lacrimile. Odată pentru că mă pun în pielea părinților ai căror copii au fost nenoriciți de acest medic. Odată de bucurie că fii-mea a scăpat. A scăpat în sensul că nu a ajuns un cobai pentru acest medic pe care îl credeam Dumnezeul oaselor și la care am ajuns cu copilul, firește, din cauza unor probleme ortopedice.

Când Alexia a fost consultată de Burnei, la spitalul Marie Curie, am crezut că mi-a pus Dumezeu mâna în cap. De fapt, chiar mi-o pusese, dar nu în sensul în care credeam eu pe atunci. Mi-a pus mâna în cap pentru că fiica mea nu a prezentat un interes atât de mare pentru el, încât să experimenteze pe ea, așa cum citesc că a făcut pe atâția copii.

Credeam atunci că există oameni care, uite, dom’le, rămân în țara asta de drag. Dar, în lumina noilor evenimente, cred că el a rămas aici pentru că numai în România poți face asemenea atrocități și să fii acoperit. Cum poți să chinui niște copii de dragul științei, din dorința de a te lăuda cu descoperirile tale medicale? Cum poți pune capul pe pernă după ce ai băgat în mormânt niște copii, ai jecmănit niște părinți de bani sau le-ai nenorocit copiii pe viață?

Și nu pot să înțeleg cum poți spune unei mame, căreia tocmai i-ai omorât copilul în numele științei și faimei tale, ”Oricum murea. Ești tânără, faci altul”? De parcă un copil este o jucărie pe care, dacă o strici, cumperi alta.

Nu pot înțelege cum și cei care l-au asistat la operații au tăcut.  Sau, poate, e o explicație. Că așa sunt românii: tac de frică. Să nu-și piardă serviciul, să nu le distrugă cariera un ditamai profesorul. Puteau spune “Adio” colaborării cu el,  decât să fie părtași la așa ceva. Acum, au mai prins unii curaj să vorbească.  Dar, prețul tăcerii complicității lor e unul uriaș.

Sper din tot sufletul ca Burnei să plătească cu vârf și îndesat!

medicul-gheorghe-burnei FOTO Jurnalul.ro

Felicitări celor de la casajurnalistului pentru anchetele lor despre atrocitățile acestui medic ce ajunsese să se creadă, zic eu, un Dumnezeu pe pământ!

Citiți aici toate articolele scrise despre acest medic care, iată, a nenorocit atâția oameni.

Păcat de reușitele lui, căci, da, nu puțini sunt cei pe care i-a făcut bine. Altfel, nu ajungea atât de renumit. Însă, indiferent de cât de multe lucruri bune ai făcut, nimic pe lumea asta nu justifică să te transformi într-un călău.

Profesorul Gheorghe Burnei este acuzat de luare de mită, este suspectat că a făcut experimente neautorizate pe copii, acuzat de malpraxis…Iar numărul părinților care acum spun în gura mare cât rău le-a făcut acest medic văd că tot crește.

 FOTO Jurnalul.ro

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close