Miss Alexia

Mai e ceva de spus? Eu nu ştiu ce pot spune la pozele astea… vă las pe voi

0 Comments

  1. >:) rade, plange… ce conteaza. Tot fata mamii e! Si e cea mai cea! Nu-i asa ca ti-am ghicit gandurile. 😉 :))))))))Pupam!

  2. >Avem o motata mica!Oare cu cine seamana?Atentiune tati!Fata n-ai facut-o singur,hi,hi.Pupici la fete frumoase.

  3. >Beatrice: toată lumea spune că seamănă cu mine şi apoi o întreabă pe Cristina unde a fost când am făcut copilul :))) Aşa zice lumea, nu eu. Mulţumim pt apreciere

  4. >Mdea, sunt în minoritate, văd :)) Dar tot fata lu' tata e!! Şi a lu' mama, bine…Gabi, soţul tău nu zice la fel de fata voastră? Că e a lu' tata?

  5. >el zice ca e fata lu' tata de care are grija mama. 🙂 Si uite asa impaca si capra si varza. 😛 In plus, la noi e o situatie putin aparte acum, Maria avand momente in care refuza sa stea cu oricine altcineva in afara de mine…. in special atunci cand durerile de dintisori sunt chinuitoare si sufera. Atunci saracuta ar fi in stare sa se lipeasca de mine. Lucram sa incercam sa o obisuim si cu tati in acele momente….

  6. >ce scumpete de fetita si a lu mama si a lu tata 🙂 cristina, ai o leapsa la mine pe blog daca ai timp 🙂

  7. >Ha,ha,ha,dragilor si la mine este exact aceeasi situatie,fiica mea este leita tati,cu 2 exceptii :culoarea ochilor si evident "comoara".Poate eram la o sueta cu Cristina in acele momente,hi,hi.Si tati,am vrut sa te necajesc,stiu ca seamana cu tine.O zi frumoasa.

  8. >Doamnelor, vă mulţumesc pt reacţiile faţă de tati care se umflă în pene ca un păun că e fata lui! :)))@Gabi: din păcate, tati are dreptate. De cum îl vede pe ta-su, s-a terminat totul. Alexia e topită după el, oricât aş drăgăli-o eu. Dacă tati vine acasă şi nu se opreşte mai întâi la Alexia, îl ştie tot blocul. Plânge şi urlă până vine la ea. Deja ştie care e semnul cd tati a ajuns acasă: cheile în uşă. De cum le aude, se lipeşte de ţarc şi aşteaptă să apară tati…@Adriana: merci. O să preiau leapşa ta@Bea: De la mine, cred, are năsucul şi, desigur, "comoara". Şi da, e posibil să fi stat amândouă la o şuetă în acel moment :)) Pupici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close