Minunile Copilăriei

Dacă nu aveţi program pentru sâmbăta aceasta, atunci am o sugestie pentru voi: un atelier în cadrul căruia copiii (şi părinţii) vor învăţa să facă aranjamente florale. Ioana Marinescu, talentat designer florist la Magia Florilor, va fi ”capul răutăţilor”.

Înscrierile la atelierul de creaţie ”Minunile Copilăriei”  de sâmbătă, 9 mai 2015, se pot face prin formularul de pe pagina dedicată Atelierului Minunile Copilăriei.


Scopul este de a-i învăța pe copii câteva noțiuni de bază despre flori într-un mod creativ: cum se taie codițele, cum ajută florile să reziste mai mult, ce este un burete floral și cum se folosește.

„Sâmbăta, în cadrul atelierului, vom împleti joaca, atât de iubită de cei mici, cu dragostea pentru flori, pe care dorim să le-o insuflăm. Atelierul este dedicat lucrului împreună și ste o oportunitate grozavă de a petrece timpul liber în familie și de a stimula creativitatea celor mici!”, ne spune Ioana.

La finalul atelierului, copiii au parte si de o supriză: vor pune aranjamentele create în brațele unor jucării de pluș, pe care le vor lua acasă.

Atelierul este pentru copiii cu vârsta între 4 și 9 ani și va avea loc sâmbătă, în data de 9 mai, în intervalul orar 11:00-12:00, la SkyBar din Calea Dorobanților, nr. 155, etajul 5. Sunt disponibile 24 de locuri. Biletele sunt 49 de lei/pereche părinte-copil și se pot lua sâmbătă, direct la atelier. Consumabilele sunt asigurate de BluParty

Pentru mai multe informații puteți trimite un e-mail la alexandra.timofte@bluparty.com sau apela 0732 99 27 27 / 021 252 2003.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close