Minipiţipoanca de mall :)

Azi, fix când afară era mai atât de cald că te topeai, am fost la mall cu Alexia. S-a simţit în elementul ei. Ca o adevărată piţi (aşa cum o alintăm noi), s-a rupt în figuri, a zâmbit celor din jur şi nu-i mai ajungea nimeni la nas. S-a simţit bine şi pentru că era răcoare, pentru că am lăsat-o să meargă pe unde a vrut, şi nu în cărucior, dar mai ales pentru următoarele motive:

6 Comments

   1. Mda, sa stii ca eu nu prea sunt stresata cu aerul conditionat. Dam drumul si in masina, sa bata la picioare sau spre geam, si in casa am in ambele camere. Dau drumul in fiecare zi de cand a venit caldura, cu toate geamurile inchise, intr-una din camere- cand stam in sufragerie e pornit in dormitor si invers. Nu dau pe temperaturi mici sau viteze mari, cateva grade mai jos fata de cat imi arata termometrul din casa (de exemplu imi arata zilele trecute 32 de grade in casa- stau la etajul 4 din 4- si am setat pe 28 de grade aerul). E drept ca in mall nu prea poti regla temperatura sau directia, dar poti evita anumite zone in care ti se pare prea puternic sau direct aerul.
    Eu am observat al meu Costin ca e marait rau cand ii e cald si transpirat, nu-i convine nimic, asa ca prefer sa ma folosesc de aer conditionat, daca tot il avem, asta fara sa-l tin sa bata direct pe el sau sa fie congelator in casa.

    1. Aşa facem şi noi, îl pornim într-o cameră şi lăsăm uşile deschise să vină şi în cea în care stăm. La maşină, din păcate nu avem :(( Exact la ce ai spus şi tu despre aerul din mall mă gândeam şi eu. Dar noi două nu prea mergem prin mall – eu nu am carnet, deci singura variantă de a ajunge la mall e pe jos-variantă deloc pe placul meu având în vedere că trebuie să merg prin căldură. Aşa că nu sunt familiarizată cu zonele baby friendly din acest tip ce complex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: