alexia-si-nu-potii

Micuța Alexia și nu-poții ei. Prezentare de carte, by Alexia

Ei, iată că a venit și vremea în care Alexia mea vrea să aibă propria contribuție la blogulmamei.ro. Așa că, astăzi, vă invit să urmăriți prima prezentare de carte făcută doar de Alexia.

Bine, cea care scrie rândurile astea și cea care se ocupă de partea tehnică, tot eu sunt. Dar… cine știe când o voi auzi pe fii-mea că îmi va spune și: ”Azi, vreau să postez eu ceva pe blog!”. Crește copilul, crește!

Dar, să nu o mai lungesc, vă invit să urmăriți clipul cu prezentarea, în varianta Alexiei, a cărții ”Micuța Alexia și nu-poții ei”, apărută la Editura DPH. Cartea este scrisă de Adriana Mitu, autor de povești terapeutice pentru copii, fondatoarea centrului EDUC.

Vă mai rețin puțin puțin: după ce veți viziona clipul, am să vă spun și cum puteți participa la lansarea cărții, eveniment ce va avea loc pe 7 iunie. Gata, vizionare plăcută și restul detaliilor, după.

Din prezentarea Alexiei, sunt convinsă că v-ați prins că această carte este despre a-i ajuta pe copii să scape de frici, de ”nu pot”. Scrisă pe ”limba lor”, cu ilustrații amuzante, atrăgătoare, cartea ”Micuța Alexia și nu-poții ei” transmite copiilor un mesaj foarte important, un mesaj pe care ei îl vor înțelege parcurgându-i paginile. Și, bonus, la final, Adriana Mitu vine și cu 5 modalități de a scăpa de ”nu pot”, plus o pagină de activități. Asta ca să îi ajute pe micii cititori să înțeleagă și mai bine mesajul cărții, dar și să transforme procesul de depășire a fricilor în ceva… distractiv pentru copii. Adică, fix așa cum le place copiilor: să fie cu distracție! Așadar, vă invit din suflet să luați cartea ”Micuța Alexia și nu-poții ei” și să le-o dați copiilor să o citească. Să o citiți și voi, dragi părinți. Asta pentru că sunt convinsă că, atunci când a scris-o, Adriana și-a dorit ca mesajul cărții să îi ajute și pe părinți, deopotrivă. Lectură plăcută!

Așa cum ziceam mai sus, pe 7 iunie, va avea loc lansarea cărții ”Micuța Alexia și nu-poții ei”, la librăria Cărturești Verona, de la ora 18:00. Doar că nu va fi o lansare ca toate celelalte! Autoarea Adriana Mitu a pregătit și un atelier pentru copii. Un atelier cu accesul gratuit. DAR, pentru că în sală sunt doar 20 de locuri disponibile, e musai completați acest formular de înscriere repede-repejor. Apăsați pe ”Mă înscriu” și urmați pașii. Mai multe informații despre atelierul din ziua lansării, despre Adriana și cartea ”Micuța Alexia și nu-poții ei” puteți găsi tot pe pagina de înscriere. Cunoscând-o pe Adriana, sunt sigură că va fi un eveniment tare-tare fain!

alexia-si-nu-potii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close