Micul manager

Ce părinte nu-şi doreşte ca odrasla lui să se descurce de minune în viaţă? Mulţi sunt mândri când văd cum copiii lor ştiu să dea din coate şi sunt capabili să îşi facă ”un rost”. Ei bine, cei de la Muzeul Antipa organizează în aceste zile un program care le dezvoltă copiilor cu vârste între 8 şi 12 ani abilităţile de lider, de manager. Pentru mai multe detalii vă invit să vă aruncaţi o privire pe comunicatul de mai jos:

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa“ aşteptă copiii cu vârstele cuprinse între 8 și 12 ani, la ultimul modul al programului „Aventura Dezvoltării” organizat în perioada 2 – 6 septembrie 2013.

 

În cadrul ultimului modul, Micul Antreprenor, copiii vor intra în contact cu diverse noțiuni financiare, vor identifica elementele care definesc un lider, vor descoperi și vor exersa, prin intermediul unui joc în care vor realiza un proiect, abilitățile pe care ar trebui sa le dețină un manager adevărat.

Modulul este structurat în 5 sedinţe care se vor desfășura de luni până vineri, între orele 16,00 – 18,00 și care sunt susţinute de către Daniela Stanciu – trainer curs și ateliere SmartKidsLand.

Costurile de participare sunt de 220 Ron/participant sau 200 Ron/participant – pentru cei care au participat la primul modul și participă și la cel de-al doilea, 180 lei/participant – pentru cei care participa la modulul trei si patru, iar în cazul participării fraților la același modul, în aceeași perioadă, se acordă o reducere de 20% pentru cel de-al doilea participant.

Rezervările nominale și informații despre modul se pot face la telefon : 021.312.88.26 tasta 4, zilnic, de luni până vineri (9,00-16,00) sau prin e-mail : florentinap@antipa.ro.

 

Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: