kyra pisica grasa

Mi s-a cam… defectat pisica. Nu zice nici pâs când pun aspiratorul pe ea, dom’le!

O știți, am făcut-o vedetă aici, pe blog. Ea este Kyra, pisica mea tomberoneză cu figuri de mare ducesă, prințesă, sau orice rang de viță nobilă. Ei bine, m-am gândit să vă vorbesc, din nou, despre ea. Sau, mai exact, despre lucrurile nefirești pe care le face. Mă rog, mie mi se par nefirești. Dar, mno, nu mă pun cu logica pisicească. Abia o înțeleg pe cea a oamenilor, darămite pe a felinelor!

Bun, să revin la titlu. De ce am scris că mi s-a defectat pisica? Păi, că e cam defectă. Sau, ca să o scriu frumos, mai politically correct, fără să-i rănesc sentimentele, pisica mea face lucrurile altfel decât majoritatea reprezentantelor neamului pisicesc. (Ei, am spus-o elegant, nu?)

kyra pisica grasa
Nu vă lăsați păcăliți de moaca asta!

Să nu vă mai fierb și să purced, cu 1, 2, 3 în a vă spune ce face pisica mea cea prețioasă.

  1. Bea apă de la duș.
  2. Stă la periat cu… peria rotativă de păr. Peria MEA!
  3. Stă la periat cu… aspiratorul!

Și acum să le iau pe rând, să dezvolt.

Bea apă de la duș

Când zic că face asta, nu vă închipuiți că pornesc apa pe duș și demoazela se adapă. No, no, no! Ar fi prea simplu. Că ea bea apă de la chiuvetă, cred că o știți deja. Nu ar fi singura, de altfel. Am tot văzut pe net clipuri cu pisici care se postează pe chiuvetă și așteaptă să li se dea drumul la apă. Ei, Kyra o face și p-asta. Am scris cum pisica bea apă de la chiuvetă acum mult timp. Pe vremea când o mai aveam și pe Mica. În paranteză fie spus, pe Mica am donat-o ca o soluție extremă, după ce am văzut că pisicile se bat ca nebunele. Acum închei trista paranteză și revin la povestea de azi.

kyra pisica grasa
O cam doare la bască de ce scriu eu aici, nu vi se pare?

Bun, vă ziceam că grăsanca de Kyra bea apă de la duș. DAAAR, numai atunci când unul dintre noi intră în cadă. Altfel, țeava de la chiuvetă e preferata ei în ale adăpării. Ce cum ne aude că intrăm în cadă și dăm drumul apei la duș, țop și ea pe marginea căzii. Dacă o ignorăm, dă cu lăboanța în perdea și ne atrage atenția: ”Hei, sclavule, eu aștept aici, ce faci? Dă-mi apă!”. Cred că asta spune ea când ne miorlăie.

Ei, și pun dușul deasupra capului ei, preț de o secundă. Își ia porția de apă dorită, sare pe mașina de spălat, se… spală cu apa ce-i curge de pe cap apoi… revine să mai ceară.

  • Păi, dacă faci așa, hai cu mine în cadă, am tras eu concluzia… greșită.

Nope, nu vrea să fie spălată în cadă. Nu vrea să fie spălată de noi. Ci doar să-i dăm cu dușul pe cap și ea să își vadă de treaba ei.

kyra pisica grasa
Ce? Cine? EEEUUU?

Stă la periat cu peria rotativă de păr și cu aspiratorul

Ei, asta mi se pare cea mai cea chestie. Asta pentru că știu că multe, foarte multe pisici, o iau la sănătoasa când stăpânul (pardon, sclavul ei) pornește orice ”hârâitoare”. Că e aspirator, uscător de păr sau perie rotativă. Orice scoate sunete nasoale, de fapt.

Bun. Grasa asta a mea, nu doar că nu fuge când pun în funcțiune aparatele sus menționate, dar vine la mine, să le folosesc pe… blana ei. Halal! Ce mă miră pe mine (și, încă, nu am un răspuns științific) e că tomberoneza Kyra se sperie când pun peria și aspir pe jos. Daaaaar, când scot peria și pun țeava de la aspirator pe ea… toarce și ridică fundu’-n sus! Nu spun baliverne! Iată dovada:

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like…
Mă poți urmări și pe FACEBOOK, pe INSTAGRAM, dar și pe YOUTUBE (unde te aștept să dai Subscribe).
Te poți abona la NEWSLETTER și vei primi, o dată pe lună, un e-mail de la mine cu o parte dintre articolele publicate.
Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close