Metallica rules!!!!!!

Azi, când încercam să o conving pe Alexia să pape la prânz dau drumul TV-ului din bucătărie pe VH1 şi, surpriză, cânta Metallica – una dintre trupele mele de suflet din tinereţe. Cum e şi normal, am dat volumul cât mai tare. O dată pentru că îmi place al naibii de mult trupa asta, dar şi pentru a-i vedea reacţia Alexiei. Cât am fugit până în sufragerie să iau camera, picea mea rămasă în bucătărie se distra de minune: cânta de mama focului. Metalista mamii! De filmat, am reuşit să filmez doar câteva secunde din “dezmăţul” rockeriţei mele în devenire:

Cum era ora ei de somn, rockăreala nu a ţinut prea mult. Aşa că am culcat copilul şi am revenit la rockoteca mea din bucătărie să ascult în continuare Metallica. Nu de alta, dar era top 10 Metallica.

Chiar dacă realizatorii topului au pus piesa asta pe locul al doilea,în clasamentul preferinţelor mele e tot pe primul loc. ENJOY!

4 Comments

  1. Sunt curiasa daca atunci cand erai insarcinata ai ascultat Metalica! Te intreb pentru ca stiu ca recunosc copii muzica care te binedispunea cand erai insarcinata!. eu am un nepotel care e innebunit dupa Alizee, pentru ca mamica lui asculta cand era insarcinata, sau ptr ca ii place limba franceza.:P

    1. Culmea, nu prea. Mai mult Ozzy Osbourne, GNR, Slash’s Snakepit, Lenny Krawitz, George Michael şi ceva clasică. Chiar, uite, acum mi-am dat seama că nu am avut Metallica pe mp3player. Când auzea pianul, tresărea în burtă. Acum nu – când i-am pus clasică, nu a avut nici o reacţie. Am observat că e ff atentă când se vorbeşte franceză sau germană – în timpul sarcinii nu am vorbit, nu am ascultat nimic în aceste limbi… Deci nu ştiu ce să zic… Farnceza nu o suport, germana îmi place la nebunie, dar nu mai ştiu atât de bine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: