Mai e nevoie de explicatie?

Mesajul lui Smiley pentru fii-mea

Smiley a vrut să îi transmită Alexiei mele un mesaj. Mă rog, nu a avut încotro, pentru că l-am încolțit și până nu a dansat după cum i-am cântat eu, nu l-am lăsat să plece 😉 Totul în numele Alexiei… sau al liniștii mele… sau al bucuriei copilului… sau nu mai știu.Cert este că l-am încolțit pe om și am obținut ce am vrut pentru fii-mea.

Vine omul împreună cu Bartoș să dea un interviu la Adevărul live și se trezește, la ieșire, pus la zid de una pe jumătate cât el: ”Dacă nu faci asta, am scandal acasă, cu copilul”. Nu a apucat să se dezmeticească el bine, că îl iau la turuit: ”De când cu piesa ta cu buletinul pierdut, fii-mea mă bate la cap că vrea și ea d-ăla. I-am explicat că doar la 14 ani poate face unul. Ea nu și nu. Acum, explică-i că tu ești de vină… te rog. Uite, te voi filma”.

Mă trage omul lângă el, pasez telefonul cuiva să ne filmeze. Atenție! Motor! Acțiune!

Iata si linkul: https://www.youtube.com/watch?v=11WRBQAJk7g

Râdem, glumim, ne fotografiem împreună, ne despărțim cu zâmbetul pe buze.

cu smiley si bartos

Ajung acasă, văd filmul și oooops, nu se aude prea bine. Noroc că mai sunt samariteni pe Facebook care să mă ajute să mai înlăture din gălăgia de pe fundal și care să îmi spună ce program video pot folosi pentru editare. Așa că m-am jucat până a ieșit ce ați văzut mai sus.

Mândră rău de mine, iau copilul de 6 ani fără o lună, îl parchez în fotoliu, deschid laptopul și îi arăt filmul pentru care m-am bătut cu o groază de femei dornice să se pozeze cu Smiley. Reacția Alexiei m-a lăsat mască! Iată și likul: https://www.youtube.com/watch?v=vgoOCasWtps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close