Mega-loc de joacă şi de petreceri pentru copii. În Orăşelul copiilor

În Orăşelul Copiilor (staţia de metrou Constantin Brâncoveanu) se inaugurează mâine, luni 16 decembrie 2013, un nou loc de joacă pentru copii. Cel mai mare din România, spun cei de la Primăria Sectorului 4. Are 815 mp. Mai multe găsiţi în comunicatul de presă de mai jos:

  • În Orăşelul Copiilor, surpriza Primarului Sectorului 4 pentru toţi prichindeii:

Acces gratuit şi petreceri aniversare, în cel mai mare loc de joacă din România

Luni, 16 decembrie a.c., la orele 14.00, Moș Crăciun va poposi în Sectorul 4, unde, cu sprijinul Primarului Cristian Popescu-Piedone, va oferi o surpriză deosebită tuturor micuţilor.

După îndelungi consultări, în deplin acord cu Moşul, edilul Sectorului 4 a decis ca darul său pentru toţi copiii să fie un loc de joacă acoperit, cel mai mare din România, cu aparate noi, viu colorate şi care de care mai distractive, cu amenajări care să le stimuleze inventivitatea, capacitatea de a interacţiona, cât, în special, pofta de joacă.

loc de joaca
Amplasamentul reprezintă parte a amplului proiect de reamenajare a Orăşelulului Copiilor, demarat de Autoritatea Locală Sector 4 în anul 2011, la preluarea în administrare a acestei zone.

Situat pe una dintre aleile ce mărginesc accesul principal în acest parc, locul de joacă a fost amenajat într-o clădire nou construită, totalizând 815 mp, beneficiind de dotări moderne, conform standardelor care impun siguranţa copiilor în astfel de spaţii. Tot pentru siguranţă, pe parcursul desfăşurării activităţilor, micuţii vor fi permanent supravegheaţi de personal calificat în acest sens, paza locaţiei urmând a fi asigurată cu aportul Poliţiei Locale Sector 4.Posibil strict în prezenţa părinţilor, accesul în locul de joacă este gratuit şi tot gratuit, în incinta respectivă pot fi organizate petreceri aniversare sau evenimente dedicate copiilor.

De altfel, pentru inaugurare, Primarul Cristian Popescu – Piedone a pregătit un eveniment special, în cadrul căruia vor fi aniversaţi prichindei din Sectorul 4, a căror zi de naştere este pe data de 16 decembrie a.c.

Alături de invitaţii lor, aceştia vor petrece clipe de poveste, în compania Teatrului de Magie şi se vor juca, secondaţi de mascote întruchipând personajele lor favorite din benzile desenate.

Pe lângă recitaluri susţinute de copii talentaţi din Sectorul 4 şi concerte de colinde, atmosfera de sărbătoare va fi întregită de sosirea mult aşteptată a lui Moş Crăciun, care, pe lângă torturile aniversare, va împărţi daruri tuturor celor prezenţi.

Vă aşteptăm, aşadar, să ne fiţi alături, pentru a ne bucura împreună de zâmbetele micuţilor, împărtăşind magia Sărbătorilor care bat la uşă!

Luni, 16 decembrie a.c., la orele 13.45, în Orăşelul Copiilor – intrarea dinspre şos. Olteniţei, locul de joacă fiind în stânga aleii principale.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: