Mare tragedie la grădi! Un băiat a pupat-o pe Alexia :)

Ieri, fii-mea l-a şocat pe ta-su. Cu o voce de plângăcioasă i-a raportat că Andrei n-a fost cuminte şi că a supărat-o. ”Cu ce te-a supărat, tati?”, întreabă Tibi, aşteptându-se, probabil, ca fii-sa să îi spună că băieţelul cu pricina a lovit-o, bruscat-o, i-a luat jucăria sau nu a lăsat-o să facă cine ştie ce minunăţie. Iar răspunsul ei a fost demenţial: ”M-a pupat pe obaz”. ”Şi tu ce ai făcut?”, o iscodeşte Tibi curios. ”L-am spus doamnei Cătina”. Pam-pam!

Acum eu nu ştiu cine este acest Andrei. Şi, cum tati este cel care o duce şi o ia pe Alexia la/de la grădi, i-am ordonat să facă niscaiva investigaţii şi să-mi întocmească o fişă a ”infractorului”: Cine e? Ce intenţii are el cu fata mea? Cine sunt părinţii lui? Ce alte gesturi a mai avut cu fata mea? E golan, e cuminte?

Păi nu? 😉

UPDATE

Luni s-au pupat, marţi s-au certat. Andrei i-a rupt cartea. Miercuri mai vedem ce şi cum

9 Comments

 1. =))
  intamplare adevarata:
  sedinta cu parintii in colt de clasa, copiii in cealalta parte… grupa mijlocie… una din fetite si un baietel isi examinau reciproc partile ascunse prin chilotei cu inimioare… mama fetitei, cu spatele, a ratat momentul, noroc ca a fost educatoarea pe faza :)). pustoaica avea parte acasa de educatie religioasa intensiva pe 3 generatii…. dar curiozitatea…. invinge totdeauna.
  asa ca voi cu un pupat ati scapat usor 😀

  1. E a 3-a oară când îţi scriu răspunsul ăsta! WP-ul a luat-o razna rău!!!!
   Deci, repet: sunt conştientă că vor urma şi alte incidente, mai mult sau mai puţin grave. Dar, cum acesta e din ciclul ”primelor dăţi când”, am zis că merită marcat. Nu?

 2. Nu conteaza cine este tac’su sau ma-sa!!! Baiatu’ respectiv nu se inscrie profilul necesar pentru a se da la fiica-ta!!! Trebuie sa fie batran, libidinos si cu multi bani!!! Uita-te si tu la orice televiziune, ai acolo MODELUL!!! E doar un pustulica romantic. Da-l in ma-sa!!! Vorbiti la politie daca e cazul, ca sa-i dea ordin de interdictie de a se apropia la mai putin de doi metri de fiica vostra!!! Stiu bine ce spun! Am doua fete si un baiat si am fost si victima si agresor!!! G.Robu

 3. Al meu sta in banca acum exact cu fata care-i place….si-l bateeeee! Si el zice ca e turbata, iar eu i-am explicat ca probabil e turbata dupa el ca asa se manifesta fetele, mai…invers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close